Forum: Γενική συζήτηση 11

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Συζήτηση για όλα τα θέματα

1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τις απόψεις του, ανεξάρτητα αν ενοχλούνται οι άλλοι, αρκεί να μην είναι υβριστικός και να τηρούνται οι ισχύοντες νόμοι.

2. Όποιος ενοχλείται από τις απόψεις κάποιου, μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα ή απλά να τον αγνοήσει. Το να μην απαντήσεις καθόλου σε κάποιο σχόλιο, καμιά φορά είναι η καλύτερη απάντηση.

3. Όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, όπως καταλαβαίνουμε και τυχόν κρυμμένες σκοπιμότητες, πίσω από κάποια σχόλια.

4. Ορισμένες φορές, πίσω από κάποιο σχόλιο που δεν μας αρέσει, μπορεί να κρύβεται κάποια δυσάρεστη αλήθεια.

5. Μην ξεχνάτε ποτέ τη φράση του Θεμιστοκλή: Πάταξον μεν, άκουσον δε

6. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ή greklish

7. Σχόλια προσβλητικά ή υβριστικά δεν θα διαγράφονται, αλλά θα αποκρύπτονται, επισημασμένα ως μη αποδεκτά, με δυνατότητα ανάγνωσης μόνο από όσους επιθυμούν.

406 σκέψεις σχετικά με το “Forum: Γενική συζήτηση 11

 • 02/02/2016, 00:33
  Permalink

  Επιτόκιο 29%?
  Έχω ενημερωτικά του 2004 με ΣΕΠΕ 32%!!!

 • 02/02/2016, 00:34
  Permalink

  αποποίηση??

 • 02/02/2016, 11:01
  Permalink

  Το πρόβλημά μου είναι με εταιρία κινητής τηλεφωνίας.Θα σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε αν γνωρίζει κάποιος.Τον Ιανουάριο του 2016 δέχτηκα τηλεφώνημα απο δικηγορικό γραφείο για λογαριασμό της WIND. Με ενημέρωσαν οτι έχω ανεξόφλητο υπόλοιπο 209 ευρώ από τον Απρίλιο και Μάιο του 2010 . Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα καμία ενημέρωση , καμία αλληλογραφία και καμία ενόχληση απο την εταιρία κινητής. Αμφισβήτησα την οφείλη , ζήτησα να μου στείλουν την καρτέλα με τις κινήσεις του λογαριασμού μου, όμως αρνήθηκαν. Με πιέζουν να εξοφλίσω άμεσα την οφειλή και μου προσφέρουν μία έκπτωση 30% αρκεί να καταβάλλω τις αμέσως επόμενες μέρες το ποσό. Πιστεύω οτι δεν τους οφείλω κάτι , έχουν περάσει και χρόνια και δεν έχω κρατήσει αποδείξεις απο εκείνη την εποχή . Με βάζει σε υποψίες και η έκπτωση,αλλά και η βιασύνη να καταβάλλω τα χρήματα ,χωρίς να έχω κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει αυτή την οφειλή . Πως πρέπει να χειριστώ αυτο το θέμα ?
  Χθες με κάλεσαν πάλι απο το δικηγορικό γραφείο και με απείλησαν με εξώδικο και διαταγή πληρωμής και πως το ποσό θα είναι τελικά χωρίς έκπτωση και θα μου επιβληθούν και όλα τα δικαστικά έξοδα τις αμέσως επόμενες μέρες και μου το έκλεισαν .
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • 02/02/2016, 12:13
   Permalink

   Γιατί δεν πας ε ένα κατάστημα wind, να ρωτήσεις αν χρωστάς και πόσα.
   Αν υπάρχει οφειλή, ο υπάλληλος θα την δει στο τερματικό του.
   Επίσης, αν ΔΕΝ βλέπει οφειλή, μπορείς να του ζητήσεις να τηλεφωνήσει στα κεντρικά για να το διευκρινίσει.

  • 04/02/2016, 02:22
   Permalink

   Έχω την εντύπωση ότι ο χρόνος παραγραφής της απαίτησής για τηλεφωνικούς λογαριασμούς είναι 5 χρόνια. Αν μέχρι τότε δεν έχουν ασκήσει την αγωγή, τσάο. Αν λοιπόν ο τελευταίος λογαριασμός εκδόθηκε το Μάιο του 2010, και μέσα σε 5 χρόνια δεν απαίτησαν το ποσό με ένδικα μέσα, τότε πάλι τσάο.
   Νομίζω οτι ο δικηγόρος σε δουλεύει άγρια…
   Συνήθως, επειδη έχω εργαστεί σε τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών/πωλήσεις για τηλεφωνικές συνδέσεις, γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έφυγαν πχ από την Wind το 2010 αφήνοντας κάποια οφειλή και επιστρέφουν το 2013. Για να γίνει σύνδεση στο όνομά τους, απαιτείται η πληρωμή της οφειλής.

 • 04/02/2016, 19:30
  Permalink

  5 χρονια ειναι γενικα ο χρονος για δικαστικη απαιτηση για αστικες υποθεσεις μεταξυ ιδιωτων και νομιζω 2 χρονια για απαιτησεις απο το δημοσιο. Αυτο ηταν στα 5 χρονια αλλα το μειωσαν με νομοθετικη παρεμβαση στα 2 αν κανω λαθος στα 3 παντως οχι παραπανω.

 • 05/02/2016, 13:29
  Permalink

  @nikos73gr …δεν νομίζω να έμπαινε στον κόπο να σου στείλουν και sms (άλλωστε κοστίζει)… και όσο εύκολο είναι να μπλοκαριστούν τηλέφωνα ακόμα πιο εύκολο είναι τα sms…

  Μάλλον θέμα κινητής… το οποίο απενεργοποιείται μέν αλλά διαφορετικά από εταιρεία σε εταιρεία.. μπορεί να χρειαστεί να καλέσεις ακόμα και την υποστήριξη τους…

 • 09/02/2016, 17:13
  Permalink

  Τελικά πόσο νόμιμο είναι να καλούν οι εισπρακτικές στον επαγγελματικό χώρο υπαλλήλου, επειδή δεν απαντάει στα προσωπικά του τηλέφωνα;;

 • 09/02/2016, 23:18
  Permalink

  Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και χωρίς εξαιρέσεις. Οι εισπρακτικές μπορούν να τηλεφωνουν στο χώρο εργασίας του δανειολήπτη μόνο αν αυτός δεν έχει δηλώσει άλλο αριθμό. Το να τον καλούν στην εργασία επειδή δεν απαντάει στο κινητό του επειδή ας πούμε ο εργοδότης δεν επιτρέπει τη χρήση κινητού εν ώρα εργασίας, είναι παράνομο και πρέπει να καταγγέλλεται.

  • 10/02/2016, 12:44
   Permalink

   Και τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω που με ενημέρωσαν ότι τηλεφώνησαν στον επαγγελματικό χώρο που δεν εργάζομαι πια;;

   • 10/02/2016, 13:15
    Permalink

    Καλό είναι να πληροφορηθείς για τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομα του υπαλλήλου και της εταιρείας που κάλεσε και τί ακριβώς είπε. Με αυτά τα στοιχεία κάνεις μια ωραία καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ή στην τηλεφωνική γραμμή 1520. Σε περίπτωση που η επιχείρηση τους απάντησε οτι δεν εργάζεσαι πλέον εκεί, η εισπρακτική θα το εκλάβει ως ψέμμα και θα συνεχίσουν να καλούν. Απαγορεύεται να σας καλούν στο χώρο εργασίας, ή να ενημερώνουν τρίτους για το είδος της οφειλής σας. Ο πρώην εργασιακός σου χώρος καταλογίζεται πλέον ως “τρίτος”.

 • 12/02/2016, 11:32
  Permalink

  τι θα μου συμβεί αν δεν πάω στην τράπεζα για επικαιροποίηση των στοιχείων μου, βάση του κώδικα δεοντολογίας?

  • 12/02/2016, 12:46
   Permalink

   θα θεωρηθείς από την τράπεζα “μη συνεργάσιμος δανειολήπτης”. Το τί περαιτέρω θα συμβεί εξαρτάται από το αν έχεις περιουσιακά στοιχεία, αν έχει εκδοθεί ήδη διαταγή πληρωμής εις βάρος σου κλπ

   • 12/02/2016, 12:58
    Permalink

    Επίσης θα εξαρτηθεί από το ποσοστό των «μη συνεργάσιμων».

    Μαθαίνω ότι το 80% των δανειοληπτών πέταξαν τις επιστολές των τραπεζών στα σκουπίδια και στο άλλο 20%, οι ρυθμίσεις που πρότειναν στις τράπεζες, απορρίφθηκαν από τις τράπεζες, οπότε δώρο άδωρο το νέο σύστημα.

    Φυσικά, τα παραπάνω είναι πληροφορίες που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω και ενδέχεται να είναι λάθος, αλλά από ένα πολύ πολύ μικρό δείγμα, ανθρώπων γύρω μου, μαθαίνω ότι μάλλον ισχύουν.

    Και ένα παράδειγμα. Πήγε κάποιος στην τράπεζα, μισθωτός του χιλιάρικου, με 4μελή οικογένεια και η ρύθμιση που του πρότεινε ήταν 450 ευρώ μηναία δόση.

    Άντε πες μου εσύ τώρα, αν μπορείς να δεχτείς τέτοια ρύθμιση.

    Φυσικά και θα την απορρίψεις και θα αντιπροτείνεις μια δόση, π.χ. 100 ευρώ. Η τράπεζα θα την απορρίψει αμέσως και, ως θαύμα, ένας νέος «μη συνεργάσιμος δανειολήπτης» μόλις θα έχει γεννηθεί, παρόλο που συμπλήρωσε τα κωλόχαρτα της τράπεζας και μπήκε στη διαδικασία να συγκεντρώσει ένα σκασμό δικαιολογητικά.

 • 12/02/2016, 13:22
  Permalink

  ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αν και με αγχώνει να αγνοήσω την επιστολή. φοβάμαι μη συμβεί το οτιδήποτε που δεν θα μπορώ να αντιμετωπίσω αργότερα.

  • 12/02/2016, 13:26
   Permalink

   Για να μην παρεξηγούμαστε:

   ΔΕΝ συμβουλεύουμε κανέναν να αγνοήσει τις επιστολές.
   Απλά εκφράζουμε απόψεις.
   Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που θα πάρει και θα πρέπει, εφόσον έχει απορίες νομικής φύσεως, να ρωτήσει τον δικηγόρο του.

   • 12/02/2016, 14:26
    Permalink

    ακριβώς, έτσι είναι. Αν έχεις ακίνητο στο όνομά σου, δεν συμφέρει να τους αγνοήσεις. Εγώ που δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και ρεαλιστικά κοιτάζοντας το μέλλον δεν πρόκειται να αποκτήσω, προσωπικά τους αγνοώ. Φυσικά και έχουν καταγγελθεί το δάνειο και οι κάρτες που είχα, έλαβα μόνο μια διαταγή πληρωμής για την οποία κακώς έκανα ανακοπή/ανάσχεση δεν ξέρω πώς τα λένε, έχω να πληρώσω 5 χρόνια και έκτοτε δεν έχω λάβει καμία επιστολή από τράπεζα για συνεργασία και συμμόρφωση πέρα από κάτι sms προερχόμενα από τους φορολογικούς παραδείσους των νήσων της Βρετάνης που με καλούν να επικοινωνήσω με τις εισπρακτικές για “ευχάριστη εξέλιξη που αφορά την υπόθεσή μου” και φυσικά τις καθημερινές οχλήσεις στο κινητό μου, τις οποίες όμως έχω μπλοκάρει. Αν όμως είχα περιουσία, σίγουρα θα σκεφτόμουν αλλιώς.

    • 15/02/2016, 03:47
     Permalink

     Nikos γιατί λες οτι κακώς έκανες την ανακοπή?

     • 15/02/2016, 09:40
      Permalink

      επειδή δεν έχω τίποτα στο όνομά μου, οπότε η διαταγή πληρωμής είναι άχρηστη για αυτούς

 • 12/02/2016, 16:32
  Permalink

  το κακό είναι ότι έχω κάποιο ακίνητο στο ονομα μου, μη ηλεκτροδοτούμενο και ακατοίκητο και όχι προσημειωμένο (ευτυχώς?).. η αδυναμία πληρωμής ήλθε έπειτα απο περικοπές σον μισθό μου. δύο φορές πήγα για ρύθμιση και δεν με συνέφερε η πρόταση τους, και σίγουρα όχι η προσημείωση. ούτως η αλλιώς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

 • 14/02/2016, 01:22
  Permalink

  Δηλ ένα μή προσημειωμένο ακίνητο δεν κινδυνεύει αν χρωστάς σε τράπεζα;;;

  • 14/02/2016, 03:07
   Permalink

   Κινδυνεύει.
   Η τράπεζα μπορεί να εκδώσει διαταγή πληρωμής και με βάση αυτή να προχωρήσει σε αναγκαστική προσημείωση.

 • 15/02/2016, 18:14
  Permalink

  Καλησπέρα,

  Έχω στεγαστικό για 35 χρόνια με προσημείωση του σπιτιού στο όνομα μου (το οποίο έχει πολυ μικρη αντικειμενικη αξία) και εγγυητή τον σύζυγό μου. Έχω άλλες οφειλές απο δάνεια κάρτες χωρίς προσημείωση και εγγυητή. Όλα μαζί δεν μπορώ πια να τα πληρώνω γιατι είχαμε και οι δύο θεαματική μείωση στο μισθό μας από 25% έως 40% . Ο σύζυγος έχει ακίνητα στο όνομα του και για αυτό δεν έχω σκοπό να σταματήσω να πληρώνω το στεγαστικό. Εγώ όμως έχω μόνο το ήδη προσημειωμένο σπίτι (το οποίο είναι μικρής αξίας) και το 15% εξ αδιαιρέτου από κάποια άλλα ακίνητα , επίσης μικρής αντικειμενικής αξίας . Αν σταματήσω να πληρώνω κάρτες και δάνειο καταναλωτικό τι θα συμβεί;; Μπορεί να κάνουν κατάσχεση το ήδη προσημειωμένο ακίνητο;;; Στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να ξαναρχίσω να αποπληρώνω …Αλλά για τα επόμενα 3 χρόνια αποκλείεται. (έχω απλήρωτες μέχρι τώρα 3 δόσεις) Τι περιθώρια έχω; Όλος ο μισθός μου πηγαίνει σε δάνεια . Και του άντρα μου ο μισός μισθός το ίδιο… Τι γίνεται με την ανακοπή που διάβασα παραπάνω;;; Στο μέλλον ότι ακίνητο αποκτήσω 100% (πχ από πιθανό μελλοντικό διαχωρισμο της περιουσίας με τα αδέλφια μου τι γίνεται;; Θα μου το κατασχέσουν αμέσως αν έχει εκδοθεί διαταγή πληρωμής;;

 • 15/02/2016, 19:05
  Permalink

  Εφόσον έχετε να πληρωσετε 3 μήνες, δεν έχετε πολλά περιθώρια. Ή τράπεζα μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία, και εφόσον εκδοθεί διαταγή πληρωμής κινδυνεύουν ότι είναι προσηνειωμενο και μή καθώς και περιουσία των εγγυητων. Επικοινώνησε άμεσα με την τράπεζα, τελευταία δίνουν και 12μηνη περίοδο χάριτος. Ή ανακοπή διαταγής πληρωμής είναι πολυέξοδη και η θετική έκβαση δεν είναι εγγυημένη. Προλαβαινετε μέχρι τέλη Μαρτίου να υπαχθητε στο νόμο Κατσέλη. Και εκεί ίσως σας ζητηθεί να βγαλετε κάποια ακίνητα στο κλαρί για να ικανοποιησετε τους πιστωτές. Ζησητηστε άμεσα με τις τράπεζες.

 • 15/02/2016, 19:34
  Permalink

  Το στεγαστικό (που έχει εγγυητή και προσημείωση ) το πληρώνω κανονικά . Τις κάρτες δεν έχω πληρώσει που δεν έχουν ούτε εγγυητή ούτε προσημείωση. Μπορεί να κατασχέσουν ήδη προσημειωμένο σε άλλη τράπεζα σπίτι;

  • 15/02/2016, 20:19
   Permalink

   Δεν μπορούν να το κατασχέσουν αμέσως εφόσον προηγείται αλλη τράπεζα χρονολογικα. Ένα ακίνητο όμως μπορεί να έχει πάνω από μία προσημειωση, οπότε μόλις αποπληρώσεις το στεγαστικό, να το βουτήξει η άλλη τράπεζα

   • 15/02/2016, 20:45
    Permalink

    Εδώ διαφωνώ.
    Και 15ος να είσαι σε σειρά προσημείωσης, μπορείς να επισπεύσεις πλειστηριασμό, άσχετα αν θα πληρωθούν άλλοι δανειστές πριν απέ εσένα.
    Και αυτό, μερικές φορές, χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης, ώστε να αναγκαστεί ο οφειλέτης να συρθεί σε ρύθμιση της οφειλής.

 • 15/02/2016, 20:00
  Permalink

  Ευχαριστώ Νίκο για την άμεση απάντηση !

 • 15/02/2016, 20:29
  Permalink

  Ευχαριστώ και πάλι βοηθησες πολύ!

 • 15/02/2016, 22:01
  Permalink

  δηλαδή μπορούν ενω είναι προσημειωμένο σε άλλη τράπεζα να ζητήσουν πλειστηριασμό να βγεί το σπίτι στο σφυρί και να πάρει τα χρήματα από την πώληση του σπιτιού η (πρώτη) τράπεζα που έχω το στεγαστικό (η οποία δεν ζήτησε κανένα πλειστηριασμό αφου πληρώνεται κανονικά;) Σε αυτή την περίπτωση η δεύτερη τράπεζα (των καρτών)μπορεί να μην φτάσουν τα χρήματα να πάρει ούτε ένα ευρώ και στην ουσία θα έχει τρέξει ένα πλειστηριασμό για να πάρει χρήμα μία άλλη τράπεζα (αυτή του στεγαστικού η οποία θα έπρεπε να εισπράξει πρωτη αυτή χρήματα).

  Θα έκαναν κάτι τέτοιο για ένα ακίνητο με εξαιρετικά χαμηλή αντικειμενική αξία και αμφισβητούμενη εμπορική;

  Αν είναι έτσι είναι προβληματικό κάτι τέτοιο και μάλλον θα πρέπει να ζητήσω απλώς καάποια ρύθμιση… Ευχαριστώ

  • 15/02/2016, 22:10
   Permalink

   Όχι. Θα σε απειλούσαν ότι αν δεν πας να ρυθμίσεις την οφειλή θα επισπεύσουν πλειστηριασμό. Έτσι σε σέρνουν να υπογράψεις νέα σύμβαση δανείου, με όρους που επιβάλλουν αυτοί.

   • 16/02/2016, 11:10
    Permalink

    χωρίς να είμαι σίγουρος 100% υπάρχει ένας όρος όπου μπορείς να σταματήσεις τη διαδικασία πληστειριασμού εφόσον αυτός που κάνει τον πληστιριασμό δεν θα μπορέσει να πάρει λεφτά (3ος-4ος με προσημίωση)

 • 16/02/2016, 21:08
  Permalink

  Καλησπέρα στο forum,

  Θα ήθελα μία γνώμη για το παρακάω θέμα.
  Ο πατέρας μου είχε μία κάρτα στη Citibank όπου και πλήρωνε κανονικά μέχρι που δυστυχός έπαθε αλτσχαιμερ. Αυτό έγινε το 2013.
  Εδώ και αρκετούς μήνες καλούν στο τηλέφωνο τη μητέρα μου από μία εταιρεία credit m όπου αναφέρουν ότι ο πατέρας μου έχει ένα υπόλοιπο 680 euro και με 170 μπορούμε να κλείσουμε το θέμα.
  Επειδή είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία, αποφάσισα να τους καλέσω και να μιλήσουμε για να καταλάβω τι ακριβώς θέλουν.
  Η εκπρόσωπος της εταιρείας μου ανέφερε πάλι για το χρέος και στην ερώτησή μου για περισσότερες πληροφορίες μου ανέφερε ότι έχουν στείλει εξώδικο με επιμελητή το οποίο δεν είναι αληθές γιατί κανείς από εμάς δεν έχει παραλάβει και υπογράψει κάτι και ότι το τηλέφωνο αυτό και τα χρήματα που μας προτείνει είναι στα πλάισια της εξωδικαστικής πρότασης. Ζήτησα λοιπόν από την εκπρώσοπο να μου στείλει γραπτός την πρότασή της πάνω στις οφειλές που αναφέρει και να τις απαντήσω. Η απάντησή της ήταν πληρώστε για να σας τα στείλω.
  Το θέμα που θα ήθελα τη γνώμη σας για το πως να το χειριστώ είναι ότι δεν έχω λάβει καμία ενημέρωσει ποτέ από κανέναν (πχ την τράπεζα ή το εξώδικο που θα ανέφερε κάτι τελος πάντος γι’ αυτό το χρέος) και εγώ τώρα καλούμε από μία τηλεφωνική επικοινωνία να αποδεχθώ τα πάντα και να πληρώσω
  1. κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν είναι πραγματικό.
  2. Ποιό είναι το πραγματικό χρέος και ποιοί οι τόκοι
  2. Δεν είμαι βέβαιος ότι δεν θα ζητήσουν αργότερα και άλλα

  Ευχαριστώ εκ τον προτέρωνν για τη βοήθειά σας
  Κώστας

  • 16/02/2016, 21:20
   Permalink

   Καταρχήν ζήτα από αυτήν που μιλάς στο τηλέφωνο, να σου στείλει φωτοαντίγραφο από την έκθεση επίδοσης του εξώδικου. Εκεί θα φαίνεται η επίσημη σφραγίδα του δικαστικού επιμελητή που υποτίθεται ότι έκανε την επίδοση, καθώς και η υπογραφή και το ονοματεπώνυμο αυτού που παρέλαβε.
   Να διαπιστώσεις δηλαδή αν πράγματι επιδόθηκε εξώδικο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.