Time4VPS.EU - VPS hosting in Europe

Minilink

Forum: Γενική συζήτηση 12

Συζήτηση για όλα τα θέματα

1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τις απόψεις του, ανεξάρτητα αν ενοχλούνται οι άλλοι, αρκεί να μην είναι υβριστικός και να τηρούνται οι ισχύοντες νόμοι.

2. Όποιος ενοχλείται από τις απόψεις κάποιου, μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα ή απλά να τον αγνοήσει. Το να μην απαντήσεις καθόλου σε κάποιο σχόλιο, καμιά φορά είναι η καλύτερη απάντηση.

3. Όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, όπως καταλαβαίνουμε και τυχόν κρυμμένες σκοπιμότητες, πίσω από κάποια σχόλια.

4. Ορισμένες φορές, πίσω από κάποιο σχόλιο που δεν μας αρέσει, μπορεί να κρύβεται κάποια δυσάρεστη αλήθεια.

5. Μην ξεχνάτε ποτέ τη φράση του Θεμιστοκλή: Πάταξον μεν, άκουσον δε

6. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ή greklish

7. Σχόλια προσβλητικά ή υβριστικά δεν θα διαγράφονται, αλλά θα αποκρύπτονται,επισημασμένα ως μη αποδεκτά, με δυνατότητα ανάγνωσης μόνο από όσους επιθυμούν.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

 • KYRIAKOS21

  Ρε παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ. Ποια έιναι το κεντρικά τμήματα ή γραφεία που αφορούν τα κόκκινα δάνεια της εθνικής και της γιουρομπάνκ όπου μπορεί κάποιος να ζητήσει ρύθμιση-διαγραφή κούρεμα των δανείων του? Υπάρχουν συγκεκριμένες κεντρικές διευθύνσεις αυτών των τραπεζών όπου μπορεί ο κάθε κόκκινος δανειολήπτης να απευθύνεται για τα δάνεια του?

 • Nikos

  Καλησπέρα και μπράβο για τη σελίδα

  λοιπόν επιγραμματικά αρχίζω, έχω χρέος περί τα 1500 ευρώ απο πιστωτική κάρτα της Eurobank η οποία είναι απλήρωτη εδω και ένα χρόνο. Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή αλλά τα smartphones μπλοκάρουν τις κλήσεις καιρό τώρα. Μίλησα σε κάποια φάση με κάποια απο τη Mellon και της ζήτησα ρύθμιση η οποία δεν ήρθε ποτέ. Σήμερα προ ολίγου και πρός μεγάλη μου έκπληξη είδα πρώτη φορά κλήση στο τηλ. του γραφείου μου , έψαξα το νούμερο και μου έβγαλε δικηγορικό γραφέιο και αρχίζω να ανησυχώ πλέον για το τι θα αρχίσουν να κάνουν. Ταυτόχρονα έχω στεγαστικό δάνειο σε άλλη τράπεζζα που αποπληρώνεται κανονικά εδω και 8 χρόνια (μένουν 7) με δόση το μισό του μισθού μου…. συνεπώς δε περισσεύουν για άλλα, πρόσφατα χωρισμένος άρα τα πληρώνω όλα εγω. Η κάρτα έχει σταματήσει πλέον να τοκίζεται και έρχεται το ίδιο ποσό συνέχεια κάθε μήνα. Γνωρίζω τι πρέπει να πώ και πως σε περίπτωση που μιλήσω μαζί τους (με τη Mellon) αλλά όχι με το δικηγόρο. …

  • Despinak

   Κατ’ αρχήν είναι δηθεν δικηγόροι και απλά εισπρακτικές.
   Δεύτερον με τετοιο ποσό δεν έχεις να φοβασαι κάτι, αλλά καλό θα ήταν να βαζεις έστω κ 10 ευρω ή να κάνεις έναν διακανονισμό για να ησυχάσεις από τα τηλεφωνήματα και μόνο.
   Πέρισυ τετοιο καιρο ένας τέτοιος δήθεν δικηγόρος θα μας εστελνε διαταγή πληρωμής για 2000 κι ακόμα έρχεται.

   • Nikos

    Θένξ Δέσποινα για την απάντηση, αλλά αν είναι να δίνω 10€ το μήνα, θα χρειαστώ 150 μήνες χωρίς του τόκους… 🙂 δεν έχω να δώσω είναι η αλήθεια, είμαι πάρα πολύ πιεσμένος. Ζήτησα ρύθμιση και ακόμη έρχεται…

    • Despinak

     Ναι ΟΚ εννοω που κ που να βαζεις εστω 10 για να κινειται κατι μέχρι να γινει καποια ρύθμιση. Πάντως από την εμπειρία μου σου λέω ότι είναι μεν δικηγορικά γραφεία αλλά σε ρόλο εισπρακτικής.

    • nikos123

     και εγώ συμφωνώ με τη Δέσποινα. Καλύτερα να βάζεις 10 ευρώ το μήνα για να μην έχεις να ανησυχείς για το σπίτι σου. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας, αν δεν είχες το σπίτι σου θα σου έλεγα γράψτους κανονικά, αλλά επειδή έχεις το περιουσιακό στοιχείο, ένα δεκάρικο να το βάζεις κάθε μήνα.

   • Nikos

    Το σταθερό που με κάλεσε στην εργασία μου είναι δικ. γραφείου στη Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας.