Forum: Γενική συζήτηση 12

Συζήτηση για όλα τα θέματα

1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τις απόψεις του, ανεξάρτητα αν ενοχλούνται οι άλλοι, αρκεί να μην είναι υβριστικός και να τηρούνται οι ισχύοντες νόμοι.

2. Όποιος ενοχλείται από τις απόψεις κάποιου, μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα ή απλά να τον αγνοήσει. Το να μην απαντήσεις καθόλου σε κάποιο σχόλιο, καμιά φορά είναι η καλύτερη απάντηση.

3. Όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, όπως καταλαβαίνουμε και τυχόν κρυμμένες σκοπιμότητες, πίσω από κάποια σχόλια.

4. Ορισμένες φορές, πίσω από κάποιο σχόλιο που δεν μας αρέσει, μπορεί να κρύβεται κάποια δυσάρεστη αλήθεια.

5. Μην ξεχνάτε ποτέ τη φράση του Θεμιστοκλή: Πάταξον μεν, άκουσον δε

6. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ή greklish

7. Σχόλια προσβλητικά ή υβριστικά δεν θα διαγράφονται, αλλά θα αποκρύπτονται,επισημασμένα ως μη αποδεκτά, με δυνατότητα ανάγνωσης μόνο από όσους επιθυμούν.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

865 σκέψεις σχετικά με το “Forum: Γενική συζήτηση 12

 • 17/04/2019, 12:38
  Permalink

  Και δεν της δωσανε τοτε ουτε δοσολογιο ουτε την προσθετη οραξη ειμαι σιγουρη..απλα δεν μπορω να το αποδειξω οτι την εβαλαν υπογραψε και λογω ηλικιας δεν καταλαβε τι υπογραψε.

  Σχολιάστε
 • 18/04/2019, 20:41
  Permalink

  Ακολουθεί μήνυμα για όλους τους φίλους & υποστηρικτές…

  Ban BaNk
  Έκδοση 171
  ——————-

  Νέες Δυνατότητες:
  – Αυτόματη αναζήτηση στην λίστα του daneiakartes.info αν η εφαρμογή δει internet (και είναι τσεκαρισμένο) και μπλοκάρισμα φυσικά (αυτό βέβαια δεν αποκλείει την offline βάση που ανανεώνετε τακτικά).
  – Αυτόματη επανεκτέλεση εφαρμογής ώστε να μην σβήνει ποτέ από το σύστημα (συμβαίνει σε νέες εκδόσεις Android). Το τσεκάρετε ως επιλογή αν θέλετε – τρώει λίγη μπαταρία.
  – Lock Partial – κλειδώνει μέρος του επεξεργαστή ώστε να ασχολείται με την εφαρμογή αποκλειστικά. Το τσεκάρετε ως επιλογή αν θέλετε – τρώει λίγη μπαταρία.
  – Επανάληψη Ανάγνωσης Επαφών, σε τακτά διαστήματα… σε περίπτωση που περνάτε συνεχώς επαφές στο κινητό σας – ώστε να μπορούν να σας καλέσουν αν έχτε τσεκαρισμένη την επιλογή Μόνο επαφές… αν δεν έχετε τσεκαρισμένη την επιλογή επανάληψης τότε χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση για να διαβαστεί εκ νέου ο κατάλογος.
  – ByPass Debugger – ξεπερνάει τα όποια προβλήματα συναντήσει η εφαρμογή στην διάρκεια χρήσης ώστε να μην crashaρει… βέβαια αυτό έχει περισσότερο να κάνει εφόσον φορτώσει κανονικά την 1η φορά μετά από επανεκκίνηση.

  Σωστός τρόπος Εγκατάστασης ή Αναβάθμισης…
  —————————————————————————
  Εφόσον εγκατασταθεί η εφαρμογή από το Google Play Store – μπαίνουμε μέσα στην εφαρμογή δίνουμε όλα τα δικαιώματα που ζητάει και ρυθμίζουμε την εφαρμογή ανάλογα με τις προτιμήσεις μας – φυσικά η 1η επιλογή πρέπει να τσεκαριστεί οπωσδήποτε, το επόμενο σημαντικότερο αφού ρυθμίσουμε πατάμε το πλήκτρο back ώσπου να βγούμε από την εφαρμογή και κάνουμε επανεκκίνηση αμέσως!
  Όταν ανοίξει το τηλέφωνο – θέλει τον χρόνο της ώστε να διαβάσει επαφές και βάση δεδομένων – σε σύγχρονο τηλέφωνο περίπου 10~20 δευτερόλεπτα… σε παλιότερο φτάνει και τα 50 δευτερόλεπτα… όταν εμφανιστούν 2 Notification Icon στην πάνω μπάρα… τότε η εφαρμογή δουλεύει σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας πλέον…
  Οι νέες εκδόσεις Android πάνω από 8.1 Oreo – θέλουν περισσότερες άδειες από τον χρήστη… Σε περίπτωση που κάποιος έχει Android 9> και δεν δουλεύει κανονικά η εφαρμογή – παρακαλώ να επικοινωνήσει με το service@magma.gr – ώστε να τον κατευθύνουμε ή να του στείλουμε την beta εφαρμογή σε APK προς εγκατάσταση ώστε να την δοκιμάσει.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANDROID 6+
  ———————————————————————
  Όλες οι νέες εκδόσεις προσπαθούν να διαχειριστούν την μνήμη και την μπαταρία καλύτερα… το αποτέλεσμα είναι να κλείνουν εφαρμογές στα καλά καθούμενα…
  Π.χ. σε android 8.1 πρέπει να αφαιρεθεί η εφαρμογή DURASPEED ή να απενεργοποιηθεί… Επίσης σε κάποια κινητά XIAOMI υπάρχει η διαχείριση μνήμης και μπαταρίας που κλείνει κάποιες εφαρμογές… ακόμη και το Viber υποφέρει από το DuraSpeed… οπότε αν παρατηρήσετε ότι το εικονίδιο πάνω στην μπάρα εξαφανίζεται πρέπει να απενεργοποιήσετε τελείως τις υπεύθυνες εφαρμογές και να κάνετε επανεκκίνηση.

  Φυσικά είστε όλοι ελεύθεροι να βαθμολογήσετε την εφαρμογή με τον βαθμό που θέλετε… αν και τα 5 αστεράκια βοηθούν πολύ στην ψυχολογία μας!

  Ps: Θα βγουν και άλλες εκδόσεις σύντομα… το ατού της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η αυτόματη ενημέρωση από το daneiakartes.info…. οποιαδήποτε αλλαγή γίνει στην σελίδα γίνεται άμεσα αντιληπτή από την εφαρμογή… νέα τηλέφωνα μπαίνουν άμεσα αρκεί το daneiakartes.info να είναι τσεκαρισμένο.

  Σχολιάστε
 • 20/04/2019, 00:36
  Permalink

  Μεγαλη προσοχη σε καποιους απατεωνες που εχουν το μειλ arjanbergen@gmail.com και ταζουν δανεια!Γυρευουν χρηματα δηθεν για διαικπεραιωση του δανειου και αντι να παρεις δανειο τους πληρωνεις στην Νιγηρια.

  Σχολιάστε
 • 20/04/2019, 08:40
  Permalink

  νομιζω οτι μετα την μεταβιβαση αν περασουν 5 ετη δεν μπορει να τα πειραξει κανενας ουτε οι τραπεζες να ενημερωνονται καλα ολοι οι δανειοληπτες παντελης ορφανιδης 6978174827

  Σχολιάστε
 • 22/04/2019, 14:57
  Permalink

  RESPECT σε όλους εσάς που δουλέψατε για αυτήν την εφαρμογή. Ψόφο στους τηλε-τραμούκους των τραπεζο-απατεώνων! RESPECT και πάλι!

  Σχολιάστε
 • 25/04/2019, 01:56
  Permalink

  Καλησπέρα,
  Για χρέος σε πιστωτική κάρτα 2.512€ μου έκαναν πρόταση ρύθμισης από alpha με διάρκεια 180 μήνες και ύψος δόσης 20,60€
  Επιτόκιο euribor 3 μηνών + 5% περιθώριο + 0,60 εισφορά νόμου.

  Δεν έχω κάτι όνομα μου.
  Τι θα με συμβουλεύατε; Να τη δεχτώ;

  Σχολιάστε
  • 25/04/2019, 16:51
   Permalink

   180 μήνες είναι 15 χρόνια. Τώρα δεν έχετε κάτι στο όνομά σας, επειδή όμως το μέλλον δεν μας επιφυλάσσει μόνο δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και θετικές, ενδέχεται να σας παρουσιαστεί η ευκαιρία/δυνατότητα να έχετε κάτι στο όνομά σας. Το να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με ένα εικοσαράκι το μήνα, μου φαίνεται πολύ καλή πρόταση. Γνώμη μου είναι να την αποδεχτείτε. Αν την αρνηθείτε, ίσως κάποια στιγμή να σας προτείνουν κούρεμα 50-70% αλλά με εφάπαξ εξόφληση εντός συγκεκριμένης ημερομηνίας. Είστε σίγουρος οτι θα έχετε εκείνο το ποσό τότε?

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.