Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Fuchs: Η S&P να υποβαθμίσει και τη Μ.Βρετανία

Η S&P πρέπει να υποβαθμίσει και την Μ. Βρετανία, ανέφερε την Παρασκευή Γερμανός βουλευτής, ο οποίος κατηγόρησε τους οίκους αξιολόγησης για πολιτικά παιχνίδια, μεταδίδει το Reuters.

Ο Μichael Fuchs, αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών της Άγκελα Μέρκελ, σημείωσε ότι η S&P έχει μια διαστρεβλωμένη εικόνα για την ευρωζώνη και ότι οι υποβαθμίσεις εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα.

“H απόφαση αυτή είναι αδικαιολόγητη” ανέφερε στο Reuters. “Η S&P πρέπει να σταματήσει να παίζει πολιτικά παιχνίδια. Γιατί δεν προχωρά σε πράξεις αξιολόγησης για τις υπερχρεωμένες ΗΠΑ ή την υπερχρεωμένη Μ. Βρετανία” πρόσθεσε, λέγοντας ότι η Μ. Βρετανία έχει μεγαλύτερο χρέος και έλλειμμα από τη Γαλλία.

“Aν ο οίκος αξιολόγησης υποβαθμίσει τη Γαλλία, πρέπει να υποβαθμίσει και τη Μ. Βρετανία για να είναι αξιόπιστος” σημείωσε, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

www.euro2day.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>