H Εφορία του έβαλε μεγάλο πρόστιμο, επειδή έκανε φιλανθρωπίες!

Σε γιατρό ορθοπεδικό στα Γιάννινα, που εξέταζε δωρεάν!

Ρεπορτάζ: Παρασκευή Παππά

Γνωστός ορθοπεδικός στα Γιάννινα σκέφτηκε να βοηθήσει ηλικιωμένα και άπορα άτομα, τώρα που η κρίση απειλεί τους πάντες… Ευαίσθητος σε κοινωνικά θέματα όπως είναι, θέλησε και αυτός να συμβάλει με τον τρόπο του στην αντιμετώπιση της φτώχειας. Έλα, όμως, που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Εφορία…

Εξετάζει δωρεάν, παππούδες και γιαγιάδες, αλλά και ανθρώπους, που δεν μπορούν να πληρώσουν την επίσκεψη. Το πράττει, γιατί το αισθάνεται ως ανάγκη πρώτα προς τον ίδιο τον εαυτό του…

Σε κάποιους, όμως, δεν άρεσε η φιλάνθρωπη συμπεριφορά του! Και του έστειλαν την εφορία! Την έστησαν υπάλληλοί της έξω από το ιατρείο και την… έπεσαν σε μια γρια. Δώσε μας, της είπαν, την απόδειξη που σου έκοψε ο γιατρός. Μα, δεν μου πήρε χρήματα, τους απάντησε η γερόντισσα! Αυτοί επέμεναν. Και η ηλικιωμένη τους επαναλάμβανε το ίδιο.

Τελικά ρίξανε ένα μεγάλο πρόστιμο στο γιατρό! Ούτε το καλό δεν μπορείς να κάνεις στις ημέρες μας… Θα το πληρώσεις οπωσδήποτε…

www.katoci.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “H Εφορία του έβαλε μεγάλο πρόστιμο, επειδή έκανε φιλανθρωπίες!

 • 06/03/2012, 09:12
  Permalink

  Ο γιατρός θα μπορούσε ωραιότατα να κόβει αποδείξεις μηδενικής αξίας. Έχει τη δυνατότητα και τον κατοχυρώνει. Τα υπόλοιπα είναι τραγούδια.

  Το έχω ζήσει με την πρώτη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου. Ο γυναικολόγος δεν μας έπαιρνε λεφτά λόγω συγγένειας, αλλά μετά από κάθε επίσκεψη έκοβε απόδειξη πληρωμής, όπου αναγραφόταν ως ποσό “ΜΗΔΕΝ” και δίπλα η φράση “Δωρεάν Εξέταση”.

  Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του γιατρού, που αναφέρεται στο άρθρο, αλλά και οι εφοριακοί το νόμο εφαρμόζουν.

   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.