Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

H Πειραιώς πούλησε τη θυγατρικής Marathon Bank στην Investors Bancorp

Στα 133 εκατ. δολάρια το τίμημα

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι υπεγράφη συμφωνία μεταβίβασης, στην Investors Bancorp Inc, της συμμετοχής της (98,5%) στη θυγατρική της Marathon Banking Corporation στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ.

H Investors Bancorp, με έδρα στο Short Hills, New Jersey, είναι community bank που προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών προς πελάτες και έχει ενεργητικό USD 11,3 δισ.

Το τίμημα που αντιστοιχεί στο ποσοστό που μεταβιβάζεται ανέρχεται σε USD 133 εκατ σε μετρητά, 1,5 φορά τα ενσώματα ίδια κεφάλαια (tangible book value) της Marathon Bank. Η συναλλαγή αναμένεται να βελτιώσει κατά περίπου 22 μονάδες βάσης το συνολικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας του Ομίλου Πειραιώς στο 9,3% (pro-forma για τον Μάρτιο 2012).

Η συναλλαγή έχει εγκριθεί από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιρειών, τελεί υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων εκ του νόμου αδειών των αρμόδιων εποπτικών και κανονιστικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τετάρτου τριμήνου του 2012.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/368432/h-peiraios-poulise-ti-thugatrikis-marathon-bank-stin-investors-bancorp-/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>