Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

IIF: Να αλλάξουμε το Μνημόνιο. Τι φοβούνται οι τραπεζίτες

Ενα βήμα πίσω κάνει και το IIF στην περίπτωση της Ελλάδας αποδεχόμενο αναδιάρθρωση του Μνημονίου, λόγω της μεγάλης ύφεσης που έχει πλήξει τη χώρα. Οι διεθνείς τραπεζίτες φοβούνται περισσότερο τον κίνδυνο η Ελλάδα να ζητήσει μορατόριουμ, ή να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών. Σταθμίζοντας λοιπόν τους κινδύνους και τις εναλλακτικές επιλογές, προκρίνουν την χαλάρωση της πίεσης.

Δεδομένης της μεγάλης συρρίκνωσης της ελληνικής οικονομίας, ο ρυθμός της βραχυπρόθεσμης δημοσιονομικής προσαρμογής χρειάζεται διαρκή επανεξέταση για ενδεχόμενη χαλάρωση, αναφέρει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτου (IIF), σε επιστολή προς τον πρόεδρο του Μεξικoύ Φελίπε Καλντερόν, ενόψει της συνόδου του G20 στο Λος Κάμπος.

Προσθέτει μάλιστα ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες  οι ηγέτες των G20 πρέπει να λάβουν υπόψιν το ενδεχόμενο να χρειασθεί η Ελλάδα κάποια επιπρόσθετη οικονομική στήριξη.

Τονίζει ωστόσο πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επαναβεβαιώσει την προσήλωσή της στις βασικές αρχές του μεταρρυθμιστικού της προγράμματος, απελευθερώνοντας την αγορά εργασίας και εμπορευμάτων, προωθώντας τις αποκρατικοποιήσεις και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, με μεγαλύτερη έμφαση στις δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

[sc:Πηγή id=”http://www.sofokleousin.gr/archives/102324.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%236548&utm_campaign=Goodmorning%2015.06″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>