Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Jefferies: Η διάρκεια της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα θα είναι μικρή – Οι Έλληνες μπορεί να ψήφισαν μνημονιακό κόμμα… αλλά ψήφισαν κατά του Μνημονίου!

Θέλετε να μάθετε γιατί η επόμενη ελληνική κυβέρνηση – όποια και αν είναι – δεν έχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα να κυβερνήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα; Επειδή από την αρχή είναι συντριπτικά αντιδημοφιλής, απαντά ο David Zervos της Jefferies – ο επενδυτικός οίκος έχει παρουσία σε πάνω από 30 χώρες και θεωρείται από τους πλέον δυναμικούς στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου – εξηγώντας ότι «παρά το γεγονός ότι μία κυβέρνηση συνασπισμού που να υποστηρίζει το Μνημόνιο είναι εφικτή μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και αντιτίθεται στο Μνημόνιο, είναι τόσο δημοφιλές όσο ποτέ.

Αν συμπεριλάβουμε στην ανάλυση μας και το 7% που στέρησε η Χρυσή Αυγή (παρά το χαστούκι που έδωσε σε πολιτικό αντίπαλο) από τη Νέα Δημοκρατία και το 7,5% των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τότε η προοπτική του πρώτου κόμματος κάθε άλλο παρά θετική είναι.

Αν προσθέσει κανείς το ποσοστό των ψήφων που συγκέντρωσαν τα αντιμνημονιακά κόμματα, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, είναι πολύ κοντά στο 50%. Αν προσθέσει κανείς και το ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς, που αν και δεν είναι έντονα αντιμνημονιακό κόμμα, αλλά σίγουρα δεν είναι και υποστηρικτής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε πάνω από 50% των Ελλήνων ψήφισαν ενάντια στο σχέδιο λιτότητας.

Έτσι, ενώ χτες οι Έλληνες δεν τράβηξαν το καλώδιο της σύμδεσης τους με την ευρωζώνη, ήρθαν όμως πολύ κοντά. Και η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θα είναι ικανοποιημένοι με την ενδεχόμενη συνέχιση των πολιτικών του Μνημονίου. Με αυτό το αποτέλεσμα, η έξοδος από το ευρώ απλά καθυστερεί από 6-12 μήνες που ήταν πριν σε 24 μήνες… καταλήγει ο Zervos.

[sc:Πηγή id=”http://www.exipno.gr/index.php/topstories/35129-jefferies———————–” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>