Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Juncker: Είναι ανοησίες, είναι προπαγάνδα τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν συζήτησαν την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ υπογράμμισε σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup, Jean-Claude Juncker, ενώ κάλεσε την Ελλάδα “να μην χαλαρώσει την προσπάθεια”.

“Επιθυμία μας είναι να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, δεν υποστηρίζει κανείς την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη”, δήλωσε ο Juncker στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Εμφανίστηκε εξάλλου να ενοχλείται από τη επιμονή των δημοσιογράφων να επανέρχονται στο θέμα. “Είναι ανοησίες, είναι προπαγάνδα”, σημείωσε σχολιάζοντας τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. “Να σεβαστούμε την ελληνική δημοκρατία”, πρόσθεσε, ενώ επισήμανε ότι “δεν θα πρέπει να κάνουμε κήρυγμα στην Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι συμφωνήσαμε σε ένα πρόγραμμα και αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να εφαρμοστεί”.

[sc:Πηγή id=”http://www.bankwars.gr/?p=11677″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>