Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Kεδίκογλου: Συζητάμε «κούρεμα» στεγαστικών δανείων

«Να μην σχηματίζουμε εικόνα ότι όλα κρίνονται σήμερα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στο αποψινό Eurogroup.

Όπως είπε, η διαβούλευση για την αναδιαπραγμάτευση και επιμήκυνση των όρων του προγράμματος θα είναι μια μακρά πορεία κατά την οποία η Ελλάδα «θα πάρει αλλά πρέπει και να δώσει».

«Αυτή την ώρα είμαστε τελείως εκτός στόχων, εντελώς έξω από τη διαπραγμάτευση και εμείς -από τη μεριά μας- δεν έχουμε κάνει τίποτα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Η αναδιαπραγμάτευση είναι διαρκώς μπροστά μας και σε αυτές τις διαδικασίες, δίνεις και παίρνεις, δεν μπορεί ο άλλος μόνο να σου δίνει» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Αναφορικά με τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την ελάφρυνση των πολιτών, υποστήριξε πως αναζητώνται τρόποι «να έρθουν σε μια ισορροπία τα στεγαστικά με τα δάνεια με τις πραγματικές τιμές των ακινήτων» ενώ ερωτηθείς δεν απέκλεισε ακόμη και το «κούρεμα» των στεγαστικών δανείων προκειμένου να πληρώσουν οι δανειολήπτες τις τιμές που ισχύουν πλέον στην αγορά και όχι αυτές που είχε το ακίνητο όταν πήραν το δάνειο.

Πρόσθεσε ότι όπως το δημόσιο ζητά «επιμήκυνση αποπληρωμής των υποχρεώσεων του» θα πρέπει να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα και για τους πολίτες. Ενώ τόνισε ότι «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην υπάρξει άλλη θυσία σε μισθούς και συντάξεις».

Άσκησε δε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα αναφέροντας πως οι δηλώσεις του είναι σαν τις «εναλλαγές του χαμαιλέοντα». «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα τον βρούμε απέναντι τι εννοεί; Ότι θα κάψει την Αθήνα» είπε.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/politiki/kedikoglou-suzitame-kourema-stegastikon-daneion” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>