Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Reuters-ΝΔ οδηγούν σε Bank panic

ΤτΕ: Αποσύρονται καταθέσεις έως 1 δισ. τη μέρα

Το Reuters εμμένει στην κινδυνολογία και τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δημιουργώντας αρνητικό κλίμα στα χρηματιστήρια και φτάνοντας στα όρια της αθέμιτης παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία της χώρας. Το τελευταίο δημοσίευμα του πρακτορίου διαψεύστηκε από την Κομισιόν αλλά το κλίμα που έχει δημιουρηθεί οδηγεί σε μαζικές αποσύρσεις καταθέσεων από τις τράπεζες.

Το εκρηκτικό πολιτικό σκηνικό και η επένδυση της Νέας Δημοκρατίας στο φόβο εξόδου από ευρώ σε συνδυασμό με τα κινδυνολογικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ απειλούν να αποσταθεροποιήσουν το τραπεζικό σύστημα, το οποίος εσχάτως ανακεφαλαιοποιήθηκε.

Τα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδας κάνουν λόγο για απόσυρση καταθέσεων της τάξης των 500 εκατ. έως 1 δισ. ευρώ ημερησίως από τις ελληνικές τράπεζες λόγω του κλίματος φόβου που έχει δημιουργηθεί.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς να σχολιάσει το σχετικο τηλεγράφημα του πρακτορείου, δήλωσε ότι δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή του ανάλογα σχέδια, επισημαίνοντας ότι τα όσα αναφέρονται, του φαίνονται «αναληθή» .

Χθες, το Reuters έκανε λόγο για την ύπαρξη σεναρίων στην ευρωζώνη, όπου μεταξύ άλλων προβλέπουν τον περιορισμό αναλήψεων χρημάτων από τα ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ.

[sc:Πηγή id=”http://www.sofokleousin.gr/archives/101987.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>