Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Reuters: Ξένες εταιρείες ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα

H οικονομική κρίση στην Ελλάδα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη «φυγή» πολλών εταιρειών που έχουν υποκαταστήματα τους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Reuters.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, κάτι τέτοιο θα οδηγούσε με βεβαιότητα στην ύφεση της αγοράς. Αναφορά μάλιστα κάνει στην βρετανική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών Dixons που έχει 100 καταστημάτα της σε όλη την Ελλάδα .

Όπως αναφέρει στο Reuters ο επικεφαλής της εταιρείας, «ο σχεδιασμός μπορεί να φανεί ως κινδυνολογία, αλλά είναι καλό να είναι κανείς προετοιμασμένος». Η Dixons είναι η νούμερο 2 ευρωπαϊκή εταιρεία στην εμπορία ηλεκτρονικών ειδών και στη χώρα μας συνεργάζεται με την εταιρεία «Κωτσόβολος».

Ο Διευθυντής της εταιρεία Dixons, James, λέει ότι η εταιρεία έχει σχέδια έκτακτης ανάγκης να κλείσει το προσεχές χρονικό διάστημα τα 69 καταστήματα που της ανήκουν εξ’ ολοκλήρου και τα 29 που λειτουργούν με franchise, για να προστατευτεί από την απειλή οποιασδήποτε πολιτικής αναταραχής και να προετοιμαστεί για τη μετάβαση στη νέα δραχμή.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>