RT: Το ευρώ ενδεχομένως να είναι “νεκρό” σε ένα μήνα

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου έχει θέσει ως στόχο να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού για να μπορέσει να εκταμιευθεί το διεθνές πακέτο διάσωσης. Ωστόσο σύμφωνα με τον Patrick Young, εκτελεστικό διευθυντή της συμβουλευτικής εταιρείας "DV Advisors", η πολιτική κατάσταση φαντάζει ως μία πιθανή ολική καταστροφή" σημειώνεται σε δημοσίευμα των RT.
 

"Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια πολιτική πληγή. Αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για την οικονομία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακούμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν αποφασίσει να συναινέσουν, που είναι πρωτίστης σημασίας αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο Patrick Young .

"Την ίδια ώρα όμως η κ. Μέρκελ δεν έχει την πολυτέλεια να δαπανήσει περισσότερα χρήματα ενώ "παίζεται" η επανεκλογή της. Ο κ. Σαρκοζί πρέπει να κερδίσει εκλογικά μετά από  μια πλήρη καταστροφή κατά τη σύνοδο του G20, όπου υποσχέθηκε τόσα πολλά και απέτυχε να προσφέρει τίποτα. Ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κρέμεται από την άκρη ενός νήματος, το οποίο αν θα κοπεί δεν εξαρτάται μόνο από αυτή και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει" συνέχεισε ο εκτελεστικός διευθυντής της "DV Advisors".

"Ο ομφάλιος λώρος με την Ελλάδα πρέπει να κοπεί άμεσα. Σε τελική ανάλυση η ίδια η Ελλάδα είναι ανίκανη να μείνει μέσα στο καθεστώτος λιτότητας που η ευρωζώνη θέλει να την βάλει" καταλήγει.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.