Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

«Sos» από τους σκορδοπαραγωγούς Έβρου

Κραυγή αγωνίας για την επιβίωσή τους στέλνουν από την Νέα Βύσσα, του ακριτικού Έβρου, οι παραγωγοί σκόρδου, που βλέποντας τα προϊόντα τους να παραμένουν αδιάθετα, λόγω της έλευσης των κινεζικών, που έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά.

Εκπέμπουν «sos», προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς τους Έλληνες καταναλωτές, από τους οποίους και ζητούν στήριξη, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Επεξεργασίας Εμπορίας της περιοχής, Αναστάσιος Γιακμογλίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρόλο που η χώρα μας είναι αυτάρκης, ωστόσο τα αδιάθετα σκόρδα του συνεταιρισμού ανέρχονται σε πάνω από 1,5 εκατ. τεμάχια, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής που πωλούνται τα κινεζικά, με αυτήν να διαμορφώνεται σε 7-8 λεπτά/ τεμάχιο, έναντι των 15 λεπτών/τεμάχιο, 22 λεπτά/τεμάχιο συσκευασμένο, στη χώρα μας. Εάν δε ο υπολογισμός γίνει με βάση το κιλό, τα κινεζικά πωλούνται προς 1 ευρώ/κιλό και τηςΝέας Βύσσας προς 2,20 ευρώ/κιλό. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γιακμογλίδης σημειώνει, «εάν δεν γίνονταν αθρόες εισαγωγές από την Κίνα, που κοστίζουν στη χώρα μας πολλά εκατομμύρια ευρώ, και το κράτος θα περιόριζε έξοδα και εμείς οι Έλληνες παραγωγοί σκόρδου δεν θα βρισκόμασταν σε απόγνωση».

Για να ξεπεραστεί ο σκόπελος, οι σκορδοπαραγωγοί της περιοχής κοιτούν να διευρύνουν το οργανωμένο δίκτυο διάθεσης του προίόντος σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης, ενώ εξακολουθούν να έχουν «τεντωμένες τις κεραίες» για εξαγωγή του προϊόντος τους σε όποια αγορά θα καλύψει τουλάχιστον το κόστος παραγωγής τους.

Σημειώνεται ότι η καλλιεργούμενη έκταση σκόρδου στην περιοχή της Νέας Βύσσας ανήλθε σε 2.533 στρέμματα το 2011, έναντι 2.150 στρεμμάτων το 2010 και η παραγωγή διαμορφώθηκε σε 3.060 τόνους και 2.400 τόνους αντίστοιχα. Συνολικά στη χώρα μας καλλιεργούνται 30.000 στρέμματα, με την ετήσια παραγωγή να διαμορφώνεται σε 18.000 τόνους.

www.zougla.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Sos» από τους σκορδοπαραγωγούς Έβρου

  • begar

    Ωραία! Αφού χορτάσαμε πατάτες, ας αρχίσουμε να τρώμε και σκόρδα. Άλλωστε είναι σωτήρια για το κυκλοφορικό σύστημα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>