Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

S&P: Κι άλλη ανδιάρθρωση…

Η Ελλάδα θα χρειαστεί πιθανόν να προχωρήσει και πάλι σε αναδιάρθρωση του χρέους της, ενδεχομένως με τη συμμετοχή και των δημόσιων πιστωτών της, όπως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δήλωσε ο επικεφαλής πιστοληπτικών αξιολογήσεων χωρών του οίκου Standard & Poor’s, Μόριτς Κρέμερ, στο πλαίσιο συνεδρίου στο Λονδίνο.

Μπορεί “να υπάρξει στο μέλλον, δεν προβλέπω σήμερα το πότε, μία άλλη αναδιάρθρωση του χρέους” δήλωσε ο κ. Κρέμερ σε εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, προσθέτοντας: “Τότε, μπορεί να χρειαστεί και οι δημόσιοι πιστωτές να συμμετάσχουν”.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to S&P: Κι άλλη ανδιάρθρωση…

 • Spiridio

  Η νέα αναδιάρθρωση (sic), νέο “κούρεμα” δηλαδή, είναι αναπόφευκτη μέχρι το 2014, και όντως θα συμπεριλαμβάνει το χρέος μας προς τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, άλλα και την ΕΚΤ. Εκτίμησή μου είναι ότι λόγω των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων πανευρωπαϊκά, που πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα, η αναδιάρθρωση θα γίνει πολύ πιό σύντομα.

  Οπότε, μόλις γίνει, δύο είναι τα σενάρια:

  1. θα μας αναγκάσουν, και εκ των πραγμάτων θα υποχρεωθούμε, να βγούμε εκτός Ευρώ, με ότι σημαίνει αυτό.
  2. μέσω της αποδοχής κουρέματος χρέους από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, θα ανοίξει η πόρτα του προθαλάμου του Ευρωομολόγου, και θα παρακαμθούν οι όποιες αντιδράσεις.

  Στη δεύτερη περίπτωση, θα αποτελούμε και επισήμως ομόσπονδο κρατίδιο των ΗΠΕυρώπης.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>