S&P: Κι άλλη ανδιάρθρωση…

Η Ελλάδα θα χρειαστεί πιθανόν να προχωρήσει και πάλι σε αναδιάρθρωση του χρέους της, ενδεχομένως με τη συμμετοχή και των δημόσιων πιστωτών της, όπως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δήλωσε ο επικεφαλής πιστοληπτικών αξιολογήσεων χωρών του οίκου Standard & Poor’s, Μόριτς Κρέμερ, στο πλαίσιο συνεδρίου στο Λονδίνο.

Μπορεί “να υπάρξει στο μέλλον, δεν προβλέπω σήμερα το πότε, μία άλλη αναδιάρθρωση του χρέους” δήλωσε ο κ. Κρέμερ σε εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, προσθέτοντας: “Τότε, μπορεί να χρειαστεί και οι δημόσιοι πιστωτές να συμμετάσχουν”.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “S&P: Κι άλλη ανδιάρθρωση…

 • 29/03/2012, 16:49
  Permalink

  Η νέα αναδιάρθρωση (sic), νέο “κούρεμα” δηλαδή, είναι αναπόφευκτη μέχρι το 2014, και όντως θα συμπεριλαμβάνει το χρέος μας προς τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, άλλα και την ΕΚΤ. Εκτίμησή μου είναι ότι λόγω των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων πανευρωπαϊκά, που πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα, η αναδιάρθρωση θα γίνει πολύ πιό σύντομα.

  Οπότε, μόλις γίνει, δύο είναι τα σενάρια:

  1. θα μας αναγκάσουν, και εκ των πραγμάτων θα υποχρεωθούμε, να βγούμε εκτός Ευρώ, με ότι σημαίνει αυτό.
  2. μέσω της αποδοχής κουρέματος χρέους από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, θα ανοίξει η πόρτα του προθαλάμου του Ευρωομολόγου, και θα παρακαμθούν οι όποιες αντιδράσεις.

  Στη δεύτερη περίπτωση, θα αποτελούμε και επισήμως ομόσπονδο κρατίδιο των ΗΠΕυρώπης.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.