Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Spiegel: Το Plan B περιλαμβάνει χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης

Η χρεοκοπία της Ευρωζώνης είναι σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel το Plan B για την Ελλάδα, το οποίο αναζητούν διακαώς Βρυξέλλες στο Βερολίνο.

«Αν καταρρεύσει η Ελλάδα δεν πρέπει να συμβεί αυτό εξαιτίας της Γερμανίας» ανέφερε την περασμένη Παρασκευή σε σύνοδο των εκπροσώπων του κόμματος ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το περιοδικό γράφει ότι οι διασώστες της Ελλάδας έχουν βυθιστεί σε ένα δίλημμα χωρίς λύση. Αν συνεχίσουν τη σημερινή πολιτική, δεν πρόκειται να βγει από την κρίση η χώρα. Αν πιέσουν την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, τότε ελλοχεύουν κίνδυνοι για ολόκληρο το ενιαίο νόμισμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό ακόμη και αν εγκριθεί το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, η οργή είναι μεγάλη. «Αν εκείνοι που πρέπει να υλοποιήσουν τις μεταρρυθμίσεις μπορούν ταυτόχρονα να ελπίζουν ότι θα λάβουν νέα πακέτα βοήθειας, τότε δεν θα γινόμασταν ποτέ μια ένωση σταθερότητας», λεει ο ηγέτης των Χριστιανοκοινωνιστών, Χόρστ Ζεχόφερ ενώ ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν έχει μέλλον στην Ευρώπη. «Δεν μπορώ να συναινέσω σε ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας δηλώνει».

www.skai.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>