Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

VPRC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ

Τρίτο κόμμα κατά τη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή

Με 2,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της VPRC, κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,5% και η ΝΔ 27%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού και τα ποσοστά που καταγράφηκαν για τα κόμματα είναι τα εξής: ΝΔ 27%, ΣΥΡΙΖΑ 29,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 6%, ΧΑ 13%, ΔΗΜΑΡ 4,5%, ΚΚΕ 7%, Άλλο κόμμα 6%.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι «καταλληλότερος πρωθυπουργός» το 60,3% απαντά «κανένας», ενώ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, επικρατέστερος είναι ο Αντώνης Σαμαράς, με ποσοστό 16,6% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 9,1%.Στην ερώτηση «ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά», οι συμμετέχοντες απαντούν: ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ 10,1%, Χρυσή Αυγή 10,1%, ΝΔ 8,2%, ΚΚΕ 3,4%, ΠΑΣΟΚ 1,8%, ΔΗΜΑΡ 1,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 1,3%.

Ακόμη, στην ερώτηση «ποιο κόμμα ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σας ελπίδες – προσδοκίες», τα ποσοστά έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: 11,2%
ΝΔ: 10,5%
Χρυσή Αυγή: 4,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2,8%
ΚΚΕ: 2,6%
ΔΗΜΑΡ: 2%

Στην ερώτηση «ποιο κόμμα έχει τις καλύτερες προτάσεις για τον τόπο», τα ποσοστά έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: 12%
ΝΔ: 10,7%
Χρυσή Αυγή: 4,1%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 3,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,1%
ΔΗΜΑΡ: 2,3%
ΚΚΕ: 1,9%

Οι πολίτες σε ποσοστό 76%, θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 13% απαντά ότι πάμε καλά, την ώρα που το 9% πιστεύει ότι δεν πάμε ούτε σωστά, ούτε λάθος.

Η ανασφάλεια των Ελλήνων, καταγράφεται για άλλη μια φορά με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στην ερώτηση για το πόσο σίγουροι αισθάνονται για το μέλλον τους, το 68% απαντά «καθόλου σίγουρος», το 22% «όχι και τόσο σίγουρος» και μόλις το 6% «αρκετά σίγουρος»

Όσον αφορά στις προτάσεις εξόδου από την κρίση, το 86% του πληθυσμού απαντά ότι οι μισθοί πρέπει να επανέλθουν στα ποσοστά που ήταν πριν την επιβολή του Μνημονίου, ενώ το 86% συναινεί στην μεγάλη φορολογική αλλαγή στην χώρα, με άμεση φορολόγηση του μεγάλου πλούτου. Το 51% απαιτεί το πέρασμα των τραπεζών από το δημόσιο σε κρατικό έλεγχο.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to VPRC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ

  • begar

    Οπότε ….. ετοιμαστείτε!

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα ξεχυθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου θα κάνουν μαλακισμένες δηλώσεις, ώστε να ξαναεπιστρέψουν στη 2η θέση.

    Όπως και να το κάνουμε, είναι ωραίο να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση. Βολεύονται πολλά στελέχη σου σε βουλευτικές καρέκλες, λες ο,τι θέλεις και δεν έχεις την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>