Minilink

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών

Τελευταία ενημέρωση: Δείτε την κάθε σελίδα αριθμών ξεχωριστά.

Ακολουθούν αριθμοί τηλεφώνου εισπρακτικών εταιριών.

Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν. Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρίες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να ξέρετε ποιος «κερατάς» τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.

Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους.

Διαβάστε πως μπορείτε να καταγράψετε νόμιμα μια τηλεφωνική συνομιλία.

Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες που μας έστειλαν τους αριθμούς. Βοηθήστε να μεγαλώσουμε τον κατάλογο. Βοηθήστε να οργανώσουμε την άμυνά μας, γιατί από το ελληνικό κράτος δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά βοήθεια.

Συμβουλή: Πως να ελέγξετε αν κάποιος αριθμός είναι ύποπτος

Αν σας καλέσουν από κάποιο αριθμό και υποψιάζεστε ότι είναι εισπρακτική εταιρία ή κάτι ανάλογο (ο αριθμός μπορεί να μοιάζει με κινητού, αλλά δεν είναι) κάντε τα παρακάτω:

α. Ενεργοποιήστε στο κινητό σας την απόκρυψη καλούντος, ώστε όταν καλείτε κάποιον, αυτός να μην μπορεί να σας αναγνωρίσει.

β. Καλέστε τον ύποπτο αριθμό μεταξύ 21:30 – 22:00 (βράδυ).

Το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει κανείς ή να λάβετε μήνυμα σφάλματος ή να πέφτει η γραμμή. Αυτό συμβαίνει, διότι οι αριθμοί κλήσεως των εισπρακτικών δεν μπορούν να κληθούν από εμάς και είναι διαχειριζόμενοι από υπολογιστή.

Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος απαντήσει, ζητήστε π.χ. τον Μήτσο ή την Μαρία.

γ. Ενημερώστε μας, για να καταχωρήσουμε τον αριθμό στην παρούσα σελίδα.

Η ομάδα του daneiakartes.info ενημερώνει διαρκώς τον παρακάτω πίνακα, χάρη στη συμμετοχή των αναγνωστών που στέλνουν κάθε νέο αριθμό, που θα αντιληφθούν.

Προσοχή: Το ότι κάποιος σας δηλώνει στο τηλέφωνο ότι είναι δικηγόρος, δεν σημαίνει ότι σας λέει αλήθεια. Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι εισπρακτικές να παριστάνουν τους δικηγόρους, παρότι είναι παράνομο.

 

Χρησιμοποιείστε το παρακάτω πλαίσιο αναζήτησης για να ελέγξετε σε ποιον ανήκει κάποιος τηλεφωνικός αριθμός.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε μια από τις παρακάτω σελίδες με αριθμούς:

14 comments to Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών

 • begar

  Θερμή παράκληση προς τα μέλη:

  Μην αναφέρετε αριθμούς τηλεφώνων με τον χαρακτηρισμό «άγνωστο«, «δεν ξέρω ποιος είναι«, «δεν απάντησα«.

  Η πληροφορία αυτή μας είναι ΑΧΡΗΣΤΗ και δεν βοηθά τα υπόλοιπα μέλη. Αντιθέτως, προκαλεί σύγχιση.

  Παρακαλώ να μας δίνετε αριθμούς μόνο όταν ξέρετε σε ποιον ανήκουν.

  Επίσης όταν σας τηλεφωνούν, και σας λένε ότι πήραν εκ μέρους της «ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ BANK», να ρωτάτε επιμόνως από ποια εισπρακτική εταιρεία είναι. Μη φοβάστε, δεν θα σας μαστιγώσουν και είναι υποχρεωμένοι να σας πουν.

   

  Παραδείγματα ολοκληρωμένης και χρήσιμης πληροφορίας:

  211ΧΧΧΧΧΧΧ  – Εισπρακτική ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΕ

  69ΧΧΧΧΧΧΧΧ  – Δικηγορικό γραφείο ΜΗΤΣΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΔΗ για λογαριασμό ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ BANK

  210ΧΧΧΧΧΧΧ  – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ BANK (εφόσον επιβεβαιώσαμε ότι είναι πραγματικά από την τράπεζα και όχι από εισπρακτική)

   

  Μη επιβεβαιωμένοι αριθμοί τηλεφώνων, δεν θα μπαίνουν στη λίστα, διότι όπως καταλαβαίνετε, κάθε αριθμός της λίστας αυτόματα αχρηστεύεται, αφού χιλιάδες άνθρωποι πλέον, δεν απαντούν σε αυτόν.

  Ήδη το Blog μας έχει 60.000 – 80.000 επισκέψεις το μήνα και είναι σημαντικό να δίνουμε έγκυρη πληροφόρηση.

  Η μέχρι τώρα συνεισφορά ΟΛΩΝ ήταν πολύ καλή και βοήθησε χιλιάδες συμπολίτες μας να ανακτήσουν μέρος της ψυχικής τους ηρεμίας.

  Ας συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, αλλά πιο μεθοδικά, ώστε να βελτιώσουμε την άμυνά μας.

   

  Αν διαγράψω το μήνυμά σας, αυτό σημαίνει ότι το διάβασα και πέρασα στη λίστα τους αριθμούς που δώσατε.

  Άσχετα με την τρέχουσα σελίδα μηνύματα, θα διαγράφονται μετά από λίγες μέρες.

  Ευχαριστώ

  Begar

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Το 2109293251 παίζει τώρα τελευταία ως νούμερο που επισυνάπτει η CITIBANK σε διακριτικές (θα έλεγα ιδιαιτέρως ευπρεπισμένες) επιστολές που στέλνει σε φακέλους της τράπεζας (όχι μέσω ΕΛΤΑ ή courrier) στα σπίτια πελατών της που οδεύουν για Κατσέλη μεριά, ευελπιστώντας σε κάποια εξέυρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης. Προ ημερών, έλαβα φίλος τέτοια επιστολή την οποία και μου επέδεξε (για του λόγου το αληθές), ωστόσο αν και έχει όλους τους τύπους ότι είναι της Τράπεζας, φέρει το contact τηλ. αριθμό της TELEPERFORMANCE (προφανώς ως τραπεζικού εδώ διαμεσολαβητή και όχι ενημερωτή). Στην επιστολή, γίνεται λόγος εφόσον ο πελάτης επιθυμεί για κατιδίαν συνάντηση………. Αν και το κείμενο που διάβασα προσωπικά αποπνέει αέρα καλής προσεγγιστικής διάθεσης, τόσο το γεγονός ότι επεδοθή από υπάλληλο της εν λόγω τραπέζης (προφανώς) σε τόπο κατοικίας δανειολήπτη (επαναλαμβάνω πουθενά ΔΕΝ φέρει ο φάκελος ίχνο ταχυδρομίου, ούτε κάτι άλλο – πλην το λογότυπο της CITIBANK) προβληματίζει. Ο φίλος θα μιλήσει με το δικηγόρο του αυτή την εβδομάδα, θα πράξει ανάλογα και για τις εξελίξεις θα σας ενημερώσω. Συγκρατώ, παλαιότερο σχόλιο του ΠΕΤΡΟΣ που έλεγε ότι τελικά κάποια «εισπρακτική» τον βοήθησε να κλείσει μια εκκρεμότητα με ρεαλιστικούς όρους. Όπως γνωρίζετε ακούω για εισπρακτική και σκέφτομαι τα δίκανα, θα ήθελα να δω όμως ποιός και με πώς κινείται στην περίπτωση του δικού μου παλαιού φίλου (που είχε όμως ΜΟΝΟ καταναλωτικά δάνεια – μή εξασφαλισμένα και αν και με περιουσία χρωστά της Μιχαλιούς).

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  @begar
  Αυτό μου το μεταφέρει ένας φίλος, επίσης δανειολήπτης που μιλάμε τελευταία.
  210.7484637 (του είχαν αφήσει μήνυμα για κάποιο (έωλα) τραπεζικό ζήτημα δίνοντας ένα (από ό,τι αποδείχτηκε όνομα στο οποίο δεν ανήκει επίσημα το τηλ/νο)… Το τηλέφωνο εμφανίζεται στον ΔΣΑ να ανήκει στη δικηγόρο κα Σπυριδούλα Πέρρου του Αντωνίου με έδρα την οδό Μιχαλακοπούλου αρ. 105 – ΤΚ: 11527 ΑΘΗΝΑ………. που ωστόσο είναι δηλωμένο στο 11888 στο όνομα  ΚΑΛΟΥ Κ ΑΡΓΥΡΗ (με ιδιότητα «Γραφείο»…..;) το οποίο, πρόσωπο ωστόσο είναι: Δικηγορικό γραφείο με έδρα την οδό Σταδίου αρ. 51 – ΤΚ: 10559 – ΑΤΤΙΚΗΣ (και τηλ.: 2103210520) όπως αναφαίνεται και στις εδώ πηγές: http://www.vrisko.gr/details/2f330_275hbb223f30a2_7be_61102_h ΑΛΛΑ και στ” αρχεία του ΔΣΑ στο όνομα και πάλι του κ. Αργύρη Κ. Καλού…………..
  Τα αναφέρω όλα αυτά δίοτι μάλλον η καλλούσα πρώτη, έδωσε είτε ψευδές όνομα στο τηλ/νο του δανειολήπτη ή λειτουργούσε ως εισπράκτορ του 2ου, που μάλλον έχει πάρει φασονιά από τράπεζα ή εισπρακτική τράπεζας τη δουλειά και λόγω φόρτου την έχει πασάρει στην πρώτη…….Είπα στο φίλο να καλέσει τον αριθμό πίσω και το έπραξε, αλλά πάντα έπεφτε η γραμμή (όπως όταν καλείς ένα VoiP Contact Center οπότε εικάζω πως το νούμερο 210.7484637 ανήκει σε εισπρακτική. Begar, δεν μπόρεσα περαιτέρω να το διασταυρώσω αλλά ούτε και ο φιλαράκος μου, αφού δεν βγαίνει νούμερο πίσω. Η κλήση ήταν προ μηνός.Αν θες το ελέγχεις και συ μια φορά και κρίνεις αν πρέπει ή όχι να ανέβει στη λίστα.
   

   

   
   

   

   

  • kra

   Στην αρχή αρνιόντουσαν να μου πουν τα ονόματα των δικηγόρων !!!! μετά μου μιλήσαν για κάποιον κ. και κ. ΠΕΡΟΥ.  Επιμέναν να τους δώσω το πατρώνυμο!!! και εκείνες αρνιόντουσαν να μου δώσουν τα μικρά ονόμτα  των δικηγόρων!!! Τελικά μετά από πολύ κόπο έμαθα οτι πρόκειται για καποιους δηθεν ΠΕΡΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ που ποτέ δεν εμφανίζονται αλλά ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Να ζητάτε πάντα αυτούς τους ίδιους να σας ενημερώνουν!!! Αυτό έκανα και ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και οτι οι δικηγόροι ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ προιστάμενοί τους (τους τσάντισε πολύ που τους είπα οτι θέλω να μιλήσω με τους προισταμένους δικηγόρους τους)!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!! «ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!»
   210-7484637 & 210 -7484647

 • tleon

  To τηλεφωνο αυτο ειναι στο καταλογο αλλα απο ποιον ειναι ?2130499837. Με εχουν παρει κανα δυο φορες. Επισης το 2103294442 γνωριζουμε απο που ειναι?

 • ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
  06/08/2013 at 17:33 · Απάντηση

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΔΙΚΤΥΩΝ
  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
  ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
  Πλ. Κάνιγγος
  101 81
  Αθήνα
  Τηλέφ: 213-1514346
  Fax: 210-3841832
  κα Μαλέρδου

  Απευθύνεστε εκεί για κάθε ενόχληση / απειλή από εισπρακτική. Είναι πολύ ευγενική η εν λόγω υπάλληλος και ενημερώνει / επεξηγεί κάθε απορία. Αν κάνετε έγγραφη καταγγελία ακόμη καλύτερα. Τους αποστέλει το Υπουργείο σχετική επιστολή και ….μαζεύονται τα λουριά τους…..

  Υ.Γ: αυτοί εισπράκτορες …ΕΜΕΙΣ πράκτορες (= τους βγάζουμε στην φόρα τα τηλέφωνα….)

 • rinos

  Η Credit Μ εξαγόρασε τα »θεωρητικά» κόκκινα δάνεια/κάρτες της Citibank στην Ελλάδα μετά την απόφαση της τελευταίας για την αποχώρηση απο το μεγαλύτερο κομμάτι της λιανικής αγοράς(συζητά με Alpha για εκχώρηση σχεδόν όλου του δικτύου, έκλεισε καταστήματα ενώ δεν είναι τυχαίο πως η Credit M πρακτικά εξυπηρετείται απο την Alpha)Η Credit M με το που πήρε το χαρτοφυλάκιο το έδωσε κατευθείαν στο δικηγορικό Ψύχα(ενδεχομένως και σε άλλο αν και είναι γνωστή στην αγορά η σχέση του συγκεκριμένου δικηγορικού με την Citi χρόνια τώρα) χωρίς καν να ψάξει , διερευνήσει , αναρωτηθεί αν το πακέτο που αγόρασε έχει ιδιαιτερότητες.Τι εννοώ με την λέξη ιδιαιτερότητες;Π.χ.Είναι όλα καταγγελμένα;Αν είναι καταγγελμένα , είναι σωστά καταγγελμένα ή συστεμικές υπερβολές;Είναι εξυπηρετούμενα;Πως ένα εξυπηρετούμενο το θεωρείς καταγγελμένο και το αναθέτεις σε δικηγορικό;Με λίγα λόγια….υπάρχουν πολλές μα πολλές γκρίζες ζώνες στην κίνηση και διαδικασία αυτή.

 • veigan

  Μια μικρή βοήθεια για όλους τους φίλους…https://www.youtube.com/watch?v=tcQ0jkwKSwY

 • veigan

  Καλημέρα….Με πήραν από το 2119892811 στο κινητό μου. Επειδή έχω προγραμματάκι και αναγνωρίζει μερικά….μου έβγαλε ΜΠΛΕ ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 74Α….ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΊΡΝΟΥΝ.???? ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ Η ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ Η ΓΙΑ ΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ….ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ…..

 • giorgosk

  ΜΠΑΛΙΤΣΑΡΗ ΑΝΘΗ- ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 6976972483  ,  2733022402 δεν γνωρίζω για ποια  λογαριασμό ποιας τράπεζας ενεργεί

   

 • corhulio

  2104859007 Σταματελάτου (Εθνική Τράπεζα)
  2104859007 http://www.whocallsme.gr

 • kostasver

  2111031752 Δικηγορικό γραφείο Σταματελάτου Ανδρέα.

 • seogreece

  Και εγώ δέχθηκα κλήση από αυτό το νούμερο και όταν κάλεσα πίσω δεν απαντούσε κανένας. Επίσης, δεν υπήρχε πουθενά στον κατάλογο τηλεφώνων.

Leave a Reply