Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Άλλα 30 δισ. εγγυήσεις για τις τράπεζες

Επανέφερε το θέμα της επιπλέον εγγύησης προς τα τραπεζικά ιδρύματα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή και η οποία εντάσσεται στο ν/χ για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αυξάνει κατά 30 δις ευρώ την εγγύηση του Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδας.
Ειδικότερα με την προτεινόμενη ρύθμιση «αυξάνεται κατά 50%, ενόψει των χρηματοοικονομικών συνθηκών που διαμορφώνονται, το συνολικό ποσό εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδας» για την κάλυψη πιστώσεων σε τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου 2 εβδομάδες ο κ. Βενιζέλος είχε αποσύρει την συγκεκριμένη ρύθμιση από το εφαρμοστικό νομοσχέδιο το οποίο μείωνε κύριες και επικουρικές συντάξεις με το επιχείρημα ότι το τραπεζικό σύστημα της χώρας δεν θα χρειαστεί επιπλέον βοήθεια.

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>