Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Έρχεται νέο νόμισμα στην Κω!

Ένα νέο νόμισμα, το «μαϊδί», έρχεται στην Κω. Ένα φυσικό πρόσωπο ή μία επιχείρηση θα μπορούν να προσφέρουν εργασία, προϊόντα ή υπηρεσίες, για τα οποία θα… αμειφθούν με μαϊδί, πιστώνοντας έτσι το λογαριασμό τους.

Τα μέλη του δικτύου θα μπορούν να βλέπουν online υπηρεσίες ή προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα από άλλα μέλη του δικτύου και να τους πληρώσουν με μαϊδί που έχουν αποκτήσει.

Ανά πάσα στιγμή κάθε μέλος του δικτύου να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να “πουλήσει” ή να “αγοράσει” .

Τα μέλη μπορούν να αρνηθούν οποιαδήποτε πρόσκληση για συναλλαγή.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Έρχεται νέο νόμισμα στην Κω!

 • begar

  Τρίχες!

  Τι μαϊδια και αρχίδια!

  Αυτές οι προσπάθειες με εναλλακτικό νόμισμα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να πλακωθεί ο κόσμος μεταξύ του στο τέλος, απλά γιατί κάποιοι θα μείνουν με τα …… μαϊδια τους στο χέρι!

   

   

  • PA

   Tετοιες προσπαθειες απετυχαν σε αλλες χωρες κυριως γιατι τα σουπερ-μαρκετ αρχισαν να δεχονται το εναλλακτικο νομισμα χωρις ομως να το ανακυκλωνουν, με αποτελεσμα στο τελος να το εξαφανισουν απο την τοπικη αγορα.
   Αν ειναι να γινει σωστα κατι εναλλακτικο, θα πρεπει να γινει σε συνολικη βαση για μια τοπικη κοινωνια και οχι αποσπασματικα απο καποια μελη της.
    

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>