Όλα για τους τραπεζίτες…

Βρε Αντώνη Σαμαρά αφού δεν το μπορούσες γιατί το έλεγες;

Διαγράφεις βουλευτές, υπογράφεις τα κείμενα που σου ζητά η ΤΡΟΙΚΑ, άλλα μας λες τη μια μέρα, άλλα την άλλη κ.ο.κ.

Μέχρι ενός σημείου καλά τα πήγαινες. Αλλά κάπου το έστριψες και εσύ και με την πολιτική σου δεν νομίζω ότι θα σε εμπιστευθεί ο κόσμος. Διέγραψες στελέχη που τόσα χρόνια παρέμειναν σταθερά στη πολιτική τους, στην παράταξη και στη συνείδησή τους, δεν λοξοδρόμησαν ποτέ και εσύ τους απομάκρυνες με το έτσι θέλω, διότι υπάκουσαν στη φωνή του λαού που τους έλεγε “δεν πάει άλλο με τις περικοπές”. Προφανώς δεν ακούς το κόσμο. Δεν τον βλέπεις που υποφέρει και που πασχίζει όχι να καλοπεράσει αλλά να επιβιώσει. Προφανώς δεν ακούς το κόσμο που έγινε όμηρος των τραπεζών (που εσείς διαρκώς τις σώζετε με δισεκατομμύρια ευρώ) και που αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα να γίνονται αντικείμενα εκβιασμού από τις εισπρακτικές εταιρίες για δόσεις των 60, 80 και 100 ευρώ.

Και ενώ από τη μια έλεγες πως αγωνίζεσαι για το καλό του ελληνικού λαού, και μάχεσαι για τα επικουρικά και τις συντάξεις, στο τέλος έκανες και κάνεις αυτά για τα οποία κατέκρινες τον αποτυχημένο Παπανδρέου.

Και ο μεν Παπανδρέου καλά κάνει και δεσμεύεται και υπογράφει ότι του δίνουν, διότι ξέρει ότι δεν θα ξαναδεί πρωθυπουργία !!!

Εσύ τι υπογράφεις και μάλιστα τώρα που υπάρχουν αρκετοί σύμμαχοί σου στην Ευρώπη;

Δεν ακούς τις φωνές στο ευρωκοινοβούλιο που όλοι σχεδόν φωνάζουν και λένε ότι τα μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι απάνθρωπα και δεν οδηγούν πουθενά;

Δυστυχώς δεν ακούς τη φωνή του λαού που όλο και περισσότερο γίνεται οργή, αλλά ακούς τους κακούς σου συμβούλους που σου εισηγούνται λάθος μέτρα και πολιτικές και που πάλι δυστυχώς εφαρμόζεις.

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όλα για τους τραπεζίτες…

 • 16/02/2012, 18:59
  Permalink

  Γενικά ο πρόεδρος έχει την τάση να μιλάει πολύ του αρέσει να λέει, μην Ξεχνάμε το 1990 το Δουλειές με Επενδύσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.