Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ανασχηματισμός ως το βράδυ!

Μπορεί οι δύο από τους τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση, να έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού, το γεγονός όμως ότι φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα και να μην υπακούσουν στη γραμμή Καρατζαφέρη για καταψήφιση προκαλεί μείζον ζήτημα στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Καρατζαφέρης δε γνώριζε ότι Μ. Βορίδης και Άδ. Γεωργιάδης είχαν σκοπό να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Παπαδήμου, ενώ το γεγονός ότι δίπλα στους Βορίδη και Γεωργιάδη οι Τζαβέλλα και Πλεύρης φέρονται επίσης αποφασισμένοι να ψηφίσουν δημιουργεί μία ισχυρή ομάδα απέναντι στον Γ. Καρατζαφέρη.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου έχει ήδη ξεκινήσει βολιδοσκοπήσεις και μέχρι το βράδυ θα έχουμε ανασχηματισμό με εξαιρετικά πιθανό το σενάριο οι ανακοινώσεις να γίνουν κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ξεκινά σε δύο ώρες.

kafeneio-gr.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>