Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Απλά δείτε το video


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

21 Σχόλια Απλά δείτε το video

 • Άρης

  Φίλε , με κούφανες ! 
  Οι νεοφιλελέυθεροι αυτοί τη στιγμή έχουν όλη μα όλη την κοινωνία εναντίων τους .
  Από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά . Ε ρε γλέντια ! Ζω ιστορικές στιγμές !!! 

  • Spiridio

   Βαϊμάρη, και προεμφυλίου ατμόσφαιρα, θυμίζει αυτό αδερφέ Άρη!
   Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να μην ξαναχυθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αίμα μεταξύ Ελλήνων για τις πολιτικές μ..λ..κίες. Τα πυρά και η οργή όλων μας προς τα εκεί που πρέπει ….

   • Άρης

    Τι δουλειά κάνεις και με έχει γοητευσει ο τρόπος που γράφεις ;
    Ειμαι παντρεμένος όμως δε σου την πέφτω , πρός θεού !!!!!
    Χα χα χα χα χα ! 

    • Άρης

     Μάλλον , τι έχεις σπουδάσει ;

    • Spiridio

     Χαχαχαχα! Και να μου την έπεφτες, θα έτρωγες χυλόπιτα φίλε!!! Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και ΔΕΝ την αλλάζω μέ τίποτα! Αν υπάρχουν επόμενες ζωές, πάλι μαζί της θα είμαι …. 🙂

 • Άρης

  Μα αυτό βλέπω βρε Σπυρίδιε .Αυτά τα δύο άκρα έχουν κοινό εχθρό . Ελπίζω κανένας από αυτά τα άκρα να μήν βάλλει ο ένας εναντίον άλλου . Τα αφεντικά αυτό θέλουν βέβαια , όπως τότε , και για αυτό απαιτείται εγρήγορση και επαγρύπνηση από τους θερμοκέφαλους και των δύο άκρων .Αυτή τη φορά ελπίζω να μην τους κάνουμε τη χάρη.

 • Spiridio

  Το είχα γράψει σε ένα παλαιότερο σχόλιο μου -δε θυμάμαι πότε-, ότι (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ) οι μοναδικές ουσιαστικές ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ενός αυταρχικού κομμουνιστικού και ενός σοσιαλιστικού άκρως εθνικού καθεστώτος, είναι, 1. η ύπαρξη ιδιωτικής ή όχι, ιδιοκτησίας, 2. η διεθνοποιημένη ή όχι, εφαρμογή του σοσιαλισμού. Εάν γεφυρωθούν αυτές οι δύο διαφορές, ο φιλελευθερισμός και η πλουτοκρατία θα περάσουν για ΠΑΝΤΑ στην Ιστορία!

  Βέβαια, για αυτό που γράφω, πιθανώς να “ακούσω” τα εξ αμάξης, και να σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων και σχολίων! Δεν πειράζει όμως, δίνω τροφή για εποικοδομητική συζήτηση ….

  • begar

   Spiridio

   για πρώτη φορά θα διαφωνήσω μαζί σου.

   Οι μοναδικές ουσιαστικές ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ενός αυταρχικού κομμουνιστικού, ενός σοσιαλιστικού άκρως εθνικού καθεστώτος και του φιλελευθερισμού είναι η σύνθεση και η ονομασία της ομάδας που εκμεταλλεύεται το λαό.

    

   • Spiridio

    begar,

    η διατύπωση και το σκεπτικό σου είναι ορθά. Επειδή όμως θέτεις το συλλογισμό σε θεμελιώδες επίπεδο, σου απαντώ, ceteris paribus! Δηλαδή, θεωρούμε εξ ορισμού ότι η ηγεσία ΔΕΝ είναι διεφθαρμένη, αλλιώς κανένα πολιτικό σύστημα ΔΕΝ πρόκειται να λειτουργήσει ….

    • begar

     χα χα χα

     όπς είχαμε πει και στο παρελθόν: “Φως, φως, είναι και φαραείναι διεφθαρμένη!.

     χα χα χα

     αστειεύομαι

  • Άρης

   Εμείς που δεν είμαστε οργανωμένοι σε κόμματα και δεν φοβόμαστε τις διαγραφές μπορούμε να το λέμε  και να κάνουμε και τέτοιες εκτιμήσεις . Ναι είναι γεγονός . Παλαιότερα δυστυχώς δεν θυμάμαι για να κάνω μία παραπομπή , είχε σχολιάσει κάτι τέτοιο και το τολμηρό πειραχτήρι Β.Ραφαηλίδης. Ειχε ακούσει τα εξ αμάξης όπως είπες , και θα τα ακούσεις κι εσύ αν τα πείς δημόσια.  

   • Spiridio

    ΔΕΝ φοβάμαι τη δημόσια έκθεση φίλε Άρη, γι’ αυτό διατυπώνω τη γνώμη μου! Αυτό που με απογοητεύει, είναι η απρόσωπη -και εκ πληκτρολογίου-, στείρα, άνευ επιχειρημάτων, κακόηθεια!

 • Spiridio

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Διαφωνούμε σε κάτι!!! Μπράβο, για να γίνει διάλογος … και να ξεγυμνωθούν οι ψυχές, το πνεύμα, και η καρδιά!

 • rogue

  Τελικά ζούμε την απόλυτη ρήξη ή την απόλυτη ταύτιση ιδεολογιών;  Είναι τυχαίο που κατηγορούν τον Τσίπρα ως Χρυσαυγίτη; Sit back and enjoy the ride. Ή κατά το ελληνικότερο: αν δεν μπορείς να αποφύγεις το βιασμό απόλαυσέ τον,  βουλευτή μου (στr).

  • Spiridio

   Αγαπητή rogue, την τελευταία φορά που πήγε να γίνει αυτό (Β’ΠΠ, και διέγραψε σε παρακαλώ τις φυλετικές θηριωδίες-μ..λ..κίες των Ναζί), ΑΦΗΝΙΑΣΕ από τρόμο ο Αγγλοσαξωνικός φιλελευθερισμός-καπιταλισμός, και έβαλε τους εχθρούς του να αλληλοεξοντωθούν. Μετά στρογγυλοκάθησε σαν βασιλιάς πάνω στα ερείπια …

 • rogue

  Δυστυχώς πιστεύω πως η πτώση κάθε αρχής συνίσταται στην έπαρση των αρχόντων. Διορθώστε με αλλά αυτή την έπαρση τη βλέπω στον υπερθετικό παντού.
   

  • Spiridio

   Μπράβο rogue!!!!!! Τέλεια διατύπωση …. Την απόδειξη αυτού που λες, μπορεί κάποιος να τη βρει στη μελέτη του πότε, πως και γιατί ξεκίνησε η παρακμή του Σπαρτιατικού μοντέλου στην αρχαία Ελλάδα.

   • spyros-dimitra

    SPIRIDIO καλησπερα! Αυτη την Κυριακη λεμε να βρεθουμε με αλλους που εχουν δανεια σε ελβετικο, να πιουμε καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα.Εισαι μεσα;

 • Spiridio

  Άσχετο, άλλα αγαπητές/οί φίλες/οι, βλέπω ότι η γενιά μας (είμαι 45 ετών) σε αυτό το forum, έχει υψηλού επιπέδου πολιτική αντίληψη, και χαίρομαι!!

  • Άρης

   Eγώ πάντως έχω εθιστεί.
   Και είναι και η πρώτη φορά που μπαίνω σε φόρουμ . 
   Και η πρώτη φορά που επικοινωνώ σε τέτοια ψηφιακή έκταση .
    

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>