Αυτή η Βουλή τελείωσε, πάρτε το χαμπάρι

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται, λένε κατα κυβερνητικά παπαγαλάκια, ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος για την εμπλοκή που παρατηρείται στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, εξαιτίας της άτυπης έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Για το λόγο αυτό θεωρείται πιθανό να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, από τους οποίους ο πρωθυπουργός θα ζητήσει…
τη στήριξη του έργου της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγε, ο πρωθυπουργός ανησυχεί κυρίως για το αν η Βουλή θα καταφέρει να ψηφίσει τα δυο πολυνομοσχέδια που απορρέουν από το δεύτερο Μνημόνιο και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα από τη νέα δανειακή σύμβαση.

Φυσικά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Α. Σαμαράς έχει καταστήσει ήδη σαφές (και έχει δώσει και την σχετική εντολή) η ΝΔ να καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο είναι άσχετο με την αποστολή της κυβέρνησης, δηλαδή το PSI και την δανειακή. Αυτό επειδή το ΠΑΣΟΚ στην … αναμπουμπούλα χαίρεται και πήγε να περάσει σωρό νομοσχεδίων την τελευταία στιγμή

Έτσι τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ:
Αποχώρησε από τον διάλογο για το φορολογικό
Ματαίωσε την συζήτηση του νόμου του Ρέππα για το Δημόσιο (ήθελαν δικά τους νέα οργανογράμματα των υπουργείων)
Αρνήθηκε να ψηφίσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη συγχώνευση οργανισμών.
Δεν στήριξε νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο Λύκειο, γεγονός που οδήγησε τον υπουργό Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, να μην το καταθέσει στη Βουλή
Αρνήθηκε να συζητήσει δύο νομοσχέδια του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα ναρκωτικών και για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κ.Τασούλας απέρριψε σήμερα τους ισχυρισμούς ότι οι βουλευτές της ΝΔ κάνουν «λευκή απεργία» και δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει όποια νομοσχέδια σχετίζονται με τη δανειακή σύμβαση.

«Προσπαθούμε να δείξουμε εν όψει των εκλογών ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με νωπή εντολή» είπε ο κ. Τασούλας.

Αναφερόμενος στην απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί αγροτικών συνεταιρισμών, ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα «πρόχειρο νομοσχέδιο», με τις ρυθμίσεις του οποίου η ΝΔ διαφωνούσε.

«Δημοκρατία έχουμε, δεν έχουμε σοβιετικό καθεστώς. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ομόφωνα τα πάντα» είπε, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο δεν αφορούσε σε μνημονιακή υποχρέωση της χώρας.

Για το φορολογικό είπε ότι η συζήτηση στη Βουλή διήρκεσε τρεις ώρες, σε τρεις συναντήσεις, δεν υπήρχε επίσημη πρόταση ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από την κυβέρνηση. «Μαθαίναμε τα νέα από τις εφημερίδες. Δεν είχε νόημα να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση» υποστήριξε.

Ο κ. Τασούλας ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή ό,τι έχει σχέση με τη δανειακή σύμβαση και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και ό,τι έχει συμφωνήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο».

taxalia.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.