Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Βενιζέλος-Απ’ τους χειρότερους είμαστε οι καλύτεροι γιατί στην Εσθονία ο μισθός είναι 180 ευρώ

Αυτό έφερε ως παράδειγμα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να δείξει ότι ορθώς ελήφθησαν οι αποφάσεις για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Πήγε μάλιστα και ένα βήμα παραπέρα, υπερασπιζόμενος την απαίτηση των δανειστών μας λέγοντας ότι οι μισθοί μειώνονται για να μειωθεί και η ανεργία. “Κάποιος πρέπει να σκεφτεί και το ένα εκατομμύριο ανέργους”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποιώντας το τέχνασμα της δημιουργίας ενοχών, είπε ότι……
δεν μπορεί μόνος του ο δημόσιος μηχανισμός να πατάξει την φοροδιαφυγή και πρέπει να βοηθήσουν και οι πολίτες.

Παραδέχθηκε ότι κάποιοι δεν πλήρωσαν ποτέ εξαιτίας της αδράνειας της δημόσιας διοίκησης.

Για τις δανειακές συμβάσεις είπε ότι : “Η συμφωνία με τους εταίρους μας είναι σχετικά απλή. Μας λένε εμείς θα σας βοηθήσουμε με το κούρεμα του χρέους, εσείς φροντίστε να μειώσετε το έλλειμμα.”

Είπε επίσης ότι “Η χώρα οδηγήθηκε σε μία ήττα και τώρα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μία προσπάθεια.Είναι ένας αγώνας εθνικής υπερηφάνειας.”

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι “Είτε μας αρέσει είτε όχι το μεγάλο παράδειγμα είναι η Γερμανία και κατέληξε λέγοντας: “Αγωνιζόμαστε ώστε το κράτος να μπορεί να δίνει μία σύνταξη.”

dexiextrem


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Βενιζέλος-Απ’ τους χειρότερους είμαστε οι καλύτεροι γιατί στην Εσθονία ο μισθός είναι 180 ευρώ

 • begar

  Δεν φτάνει που μας κατέστρεψαν, πρέπει να ακούμε και τις μαλακίες τους.

 • Spiridio

  Αυτοί έχουνε γίνει πιο Γερμανοί από τους Γερμανούς! Οσφυοκάμπτες και λιγούρια ….

  Δεν μας είπε και το άλλο, από τους καλύτερους είμαστε πάλι οι καλύτεροι σε αμοιβές βουλευτών!!!
  Άντε και στο διάολο ρε θρεφτάρι μεσημεριάτικα …

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>