Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Ωραία καινοτομία του Πάνου Καμμένου! Την επικροτούμε.

Δείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε υποψηφιότητα

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν τις τελικές διαδικασίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια τους. Ο κάθε ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θέλει να βλέπει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη και θέλει πιό ενεργά να δώσει τον αγώνα του και μέσα από μιά Βουλή απαλλαγμένη από μνημονιακούς εκπροσώπους ενός επικίνδυνου πολιτικού συστήματος, μπορεί να καταθέσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

1.Βιογραφικό

2.Ποινικό Μητρώο (Μπορεί να ακολουθήσει μέσα σε 5 μέρες συμπληρωματικά)

Επίσης πρέπει να δημοσιοποίησει το Ε9 του στην ιστοσελίδα www.anexartitoiellines.gr. (αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή)

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Λεωφ. Συγγρού 196 – Αθήνα.

Επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ειδικά για την περιοχή Αττικής (Α’ Αθήνας,Β’ Αθήνας,Α’ Πειραία,Β’ Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής) και τα νησια του Νομού Κυκλάδων,τις υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα θα δεχθεί προσωπικά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και βουλευτές του κόμματος, το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Λεωφ.Συγγρού 196.

taxalia.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>