Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Ωραία καινοτομία του Πάνου Καμμένου! Την επικροτούμε.

Δείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε υποψηφιότητα

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν τις τελικές διαδικασίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια τους. Ο κάθε ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θέλει να βλέπει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη και θέλει πιό ενεργά να δώσει τον αγώνα του και μέσα από μιά Βουλή απαλλαγμένη από μνημονιακούς εκπροσώπους ενός επικίνδυνου πολιτικού συστήματος, μπορεί να καταθέσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

1.Βιογραφικό

2.Ποινικό Μητρώο (Μπορεί να ακολουθήσει μέσα σε 5 μέρες συμπληρωματικά)

Επίσης πρέπει να δημοσιοποίησει το Ε9 του στην ιστοσελίδα www.anexartitoiellines.gr. (αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή)

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Λεωφ. Συγγρού 196 – Αθήνα.

Επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ειδικά για την περιοχή Αττικής (Α’ Αθήνας,Β’ Αθήνας,Α’ Πειραία,Β’ Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής) και τα νησια του Νομού Κυκλάδων,τις υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα θα δεχθεί προσωπικά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και βουλευτές του κόμματος, το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Λεωφ.Συγγρού 196.

taxalia.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.