Βρετανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα κούρεψε το γερμανικό χρέος το 1953

τήριξη στην Ελλάδα – επικρίσεις στη Γερμανία, είναι το στίγμα του  βρετανικού τύπου σήμερα: Η Γερμανία έχει ιστορική υποχρέωση να στηρίξει την Ελλάδα, υπογραμμίζει π.χ. η Daily Τelegraph ανατρέχοντας στη συμφωνία κουρέματος του γερμανικού χρέους το 1953, συμφωνία που υπέγραψε τότε και η ισοπεδωμένη από τους ναζί Ελλάδα.

Ήταν μια συμφωνία που επέτρεψε στη Γερμανία να ανακάμψει, υποστηρίζει η συντηρητική βρετανική εφημερίδα, η οποία επιπλέον μέμφεται το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την αγενή, όπως τη χαρακτηρίζει, παρέμβασή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στην Αθήνα.

«Αν το Βερολίνο πιστεύει ότι θα βγει αλώβητο από αυτή τη δίνη είναι οικτρά γελασμένο», επισημαίνει εξάλλου η Guardia,n υπογραμμίζοντας ότι «η κρίση στην ευρωζώνη έχει συσσωρεύσει για τη Γερμανία χρέη δίχως να επιλύσει ουσιαστικά τίποτα».

Η γερμανική οικονομία τα τελευταία 20 χρόνια βασίστηκε στη λεηλασία των άλλων οικονομιών της Ευρώπης», επισημαίνει η Daily Mail.  «Η Ευρώπη επιβάλλεται να επανεξετάσει την πολιτική της», υπογραμμίζει άρθρο των Financial Τimes, καθώς ακόμα κι αν το νέο μνημόνιο πετύχει τους στόχους, που είναι ο εκσυγχρονισμός των δομών του ελληνικού κράτους, το χρέος θα διατηρηθεί σε μη βιώσιμα επίπεδα».

www.prionokordela.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Βρετανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα κούρεψε το γερμανικό χρέος το 1953

 • 14/02/2012, 21:39
  Permalink

  Τώρα που μπάλα έχει αρχίσει να παίζει και σε άλλα γήπεδα και αφού υπογράψαμε και το αγγλικό δίκαιο και οι οίκοι αξιολόγησης ετοιμάζονται να υποβαθμίσουν θυμηθήκαν και τη γελάδα και τα 20 χρόνια της Γερμανίας της παπαρούνας και το 1953 αυτό που ξέχασαν είναι ότι πίσω από τα νούμερα υπάρχει πόνος ανθρώπινος πόνος και δράματα.
   
   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.