Γιατί φέρνουν το χάος τα γκάλοπ;

της Μιχαλούς

Χαμός έγινε με τις δημοσκοπήσεις το διήμερο που μας πέρασε. Και τελικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλουν να μας πουν.

Για το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και τον Καμμένο λίγο – πολύ έχουμε καταλάβει όλοι τι γίνεται. Το μπέρδεμα όμως που γίνεται με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Για παράδειγμα, το Κομμουνιστικό Κόμμα κάποιες το θέλουν 4ο με 5ο κόμμα, ενώ άλλες το φέρνουν και στη δεύτερη θέση στη Βουλή!!!

Εν τω μεταξύ η ΔΗΜΑΡ μέσα σε δύο εβδομάδες ξεφούσκωσε κατά 6 μονάδες!!! Θαύμα; Τι να πω; Αν είναι πειραγμένες ή όχι οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούμε να το ξέρουμε (!). Αλλά τέτοια σκαμπανεβάσματα κομμάτων με τεράστιες αποκλίσεις είναι δύσκολα εξηγήσιμο φαινόμενο! Δεν νομίζετε;

Μήπως κρύβεται κάποιος σκοπός πίσω από τα γκάλοπ; Όπως για παράδειγμα η τρομοκράτηση του κόσμου ώστε να ξαναψηφίσει την ίδια γνωστή συνταγή; Μήπως το σύστημα κινητοποιείται στην κατεύθυνση να αναστηλωθεί η δικομματική συνεταιρική κυβέρνηση, έχοντας τη συνδρομή των δημοσκοπήσεων; Μήπως στήνεται και πάλι δήθεν ντέρμπι για την πρωτιά, παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται προγραμματικό διακύβευμα ανάμεσα στους μνημονιακούς εταίρους του δικομματισμού; Δεν ξέρω. Πάντως η θεωρία του χάους για την επόμενη μέρα έχει γίνει καραμέλα στα στόματα του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Επισείουν πάλι τον κίνδυνο της ακυβερνησίας, της σύγχυσης και της… δραχμής.

Θα μας τρελάνουν κανονικά…

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.