Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Δεν θα έβαζα την Ελλάδα στο ευρώ”

“Εγώ δεν θα έβαζα την Ελλάδα στην Ευρωζώνη” δήλωσε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημρίδα Bild.de.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Τάνιτ Κοχ σχετικά με το τι λόγο έχουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι να πληρώνουν δισεκατομμύρια για τη διάσωση της Ελλάδας ο κ.Σμιτ απάντησε ότι από τη διάσωση ή τη χρεωκοπία της Ελλάδας θα κριθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στη ζώνη του ευρώ. “Η Ευρώπη πρέπει να δείξει ότι είναι ικανή να επιλύει τα προβλήματά της, ειδάλλως ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του μέλλοντος -όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ινδονησία, οι ΗΠΑ-  δεν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε κανέναν ρόλο.” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σμιτ.

Σε ερώτηση της γερμανίδας δημοσιογράφου για το αν εμπιστεύεται τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις των Ελλήνων για την εφαρμογή των μέτρων ο πρώην καγκελάριος απάντησε ως εξής: “Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, αν ήμουν ένας από τους πολιτικούς παράγοντες σήμερα, θα κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να εμπιστευτώ τους Έλληνες”.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>