Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δημοσκόπηση newsbomb.gr: Ακυβέρνητη η χώρα

Πεπεισμένοι ότι στη χώρα επικρατούν συνθήκες πλήρους ακυβερνησίας είναι οι Έλληνες πολίτες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του newsbomb.gr.

Η ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν οι πολίτες ήταν: Τη λύση του ανασχηματισμού μελετά ο μεταβατικός πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σοβαρές δυσλειτουργίες που διαπιστώνονται στο κυβερνητικό έργο. Τι συμβαίνει τελικά;

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι το 68,37% των πολιτών θεωρεί ότι οι σοβαρές δυσλειτουργίες που διαπιστώνονται στην κυβέρνηση είναι απόρροια της πλήρους ακυβερνησίας και της αναποτελεσματικότητας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Το 19,55% θεωρεί ότι οι υπουργοί χρησιμοποιούν τις θέσεις ως προεκλογικά… μπαλκόνια, ενώ το 7,65% εκτιμά ότι στο κυβερνητικό σχήμα του Λουκά Παπαδήμου δεν διακρίνεται από συλλογικότητα και ομοθυμία.

Το 4,43% θεωρεί υπεύθυνο για τις δυσλειτουργίες τον κ. Παπαδήμο, καταλογίζοντάς του ότι δεν συντονίζει σωστά την κυβερνητική ομάδα.

psifoi_mesa


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>