Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Διεθνές ενδιαφέρον για το ελληνικό πετρέλαιο

Δύο πετρελαϊκές εταιρείες, η ισραηλινή Delek και η αμερικανική Noble Energy, που ανακάλυψαν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο Ισραήλ και την Κύπρο εξέφρασαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στις συναντήσεις με τον  υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο περιθώριο συνεδρίου στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ισραηλινής εταιρείας Ντέλεκ, Γκίντεον Ταντμόρ είπε στον ΣΚΑΪ ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες στο θέμα των υδρογονανθράκων. Τόνισε επίσης ότι η εταιρεία θέλει να μετάσχει σε οτιδήποτε γίνει στην Ελλάδα εκτιμώντας πως έχει έρθει η άνοιξη στη χώρα μας, στον ενεργειακό τομέα.

Οι δύο εταιρείες προσβλέπουν σε κοιτάσματα στην περιοχή της Κρήτης, ανάλογα με αυτά που εντοπίστηκαν σε Ισραήλ και Κύπρο καθώς βρίσκεται στη ίδια γεωλογική λεκάνη.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>