ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν κόβει το πετρέλαιο στην Ελλάδα!

Μια εξαιρετικά δυσμενής εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στις κακουχίες που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός τους τελευταίους μήνες – αν όχι χρόνια – η οποία μπορεί να περιπλέξει πολύ το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Έχει όμως και αντίστροφη ανάγνωση…

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούν ξένοι και Έλληνες ανταποκριτές διαμέσου του twitter, το Ιράν φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση διακοπής της τροφοδοσίας της Ελλάδας με πετρέλαιο, καθώς επίσης και άλλων έξι ευρωπαϊκών χωρών. Όπως είναι γνωστό, το Ιράν ήταν η μοναδική χώρα η οποία διατηρούσε ευνοϊκούς όρους προς τη χώρα μας στην πώληση πετρελαίου, οπότε το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι εξ ορισμού μεγάλο.

Αναμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση ή τη διάψευση της είδησης, θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε ότι οι μουλάδες της Τεχεράνης με τον τρόπο αυτό επιχειρούν να πιέσουν τη Δύση, κυρίως δε την Ευρωπαϊκή Ένωση εν όψει της θέσεως σε εφαρμογή των κυρώσεων που έχουν αποφασιστεί με αφορμή τις κυρώσεις που έχουν αποφασιστεί. Παράλληλα, θα μπορούσε να αποτελεί και μοχλό πίεσης, ή απλώς μια διαμαρτυρία και για τη στάση της Ελλάδας απέναντι στο καθεστώς της Τεχεράνης.

Δεδομένου όμως ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποδεχτεί τέτοιου είδους τελεσίγραφα από φανατικούς παρίες του διεθνούς συστήματος, ασχέτως της ορθολογικής ανάλυσης των διεθνών εξελίξεων και της προώθησης αυτού που θεωρούν ως εθνικό τους συμφέρον, η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να έχει και θετικό αντίκτυπο για την Ελλάδα, μέσω της αφύπνισης της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» που τελεί σε βαθύτατη ύπνωση εδώ και μεγάλο διάστημα…

www.defence-point.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 σκέψεις σχετικά με το “ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν κόβει το πετρέλαιο στην Ελλάδα!

 • 15/02/2012, 15:15
  Permalink

  Ποια αλληλεγγύη;

  Εγώ βλέπω ότι θα παγώσουν τα @@ μας!

  Σχολιάστε
 • 15/02/2012, 17:04
  Permalink

  Ο μαλάκας ο αρθρογράφος δε βλέπει τα στραβά του ! Χαρακτηρίζει “μουλάδες” αυτούς που τον ζεσταίνουν με πίστωση .
  Εδώ κοίτα ρε ! Μπρρρρρ , σαλάγατα ! Οι “εταίροι” σου σε πηδάνε μάστορα ! Δεν φτάνει που τους απειλείς με εμπάργκο , ζητάς και τα ρέστα γίδι . Ε γίδι “ευρωπαικό” !
  Και που΄σαι ! Ομόθρησκοί σου είναι , οχι μουλάδες σαν τους κακούς , τους άλλους .

  Σχολιάστε
  • 15/02/2012, 17:08
   Permalink

   Θα σε δαγκώσω. Μουλάς είναι θρησκευτικός τίτλος για τους μουσουλμάνους κληρικούς. Δεν είναι βρισιά.

   Πως λέμε για παράδειγμα “Αρχιμανδρίτης”. Διάβασε ΕΔΩ

   Σχολιάστε
   • 15/02/2012, 17:13
    Permalink

    Ναι αλλά νομίζω οτι το υφος του άλλα λέει , η κάνω λάθος ; Δεν είπα οτι είναι βρισιά , αλλά μοιάζει σαν να λέει οτι δεν μπορεί να συννενοηθεί με ντεμεκ φανατικούς …. 🙂 νομίζω….
    μπορεί να φταίει και η ρογκε που με φουντωσε πριν . 🙂

    Σχολιάστε
    • 15/02/2012, 17:23
     Permalink

     αναφέρεται στο γεγονός ότι οι κληρικοί τους κυβερνούν τη χώρα.

     Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.