Είναι δυνατόν να υπάρξει νοθεία στις επικείμενες εκλογές;

Μιλάμε βεβαίως για εκτεταμένη νοθεία χωρίς … εμφανή βία. Το ότι μπορούσε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις να υπάρξει «μικρονοθεία» σε κάποια εκλογικά τμήματα που έλλειπαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της αντιπολίτευσης με παρουσία «συμβατού» δικαστικού εκπροσώπου το γνωρίζουμε από εμπειρία.

Κατά κανόνα αυτές δεν έκριναν εκλογικές αναμετρήσεις, εκτός ίσως αυτής του 2000 όπου τα exit polls είχαν βγάλει ΝΔ (Κ. Καραμανλής) και προέκυψε ΠΑΣΟΚ (Κ. Σημίτης) με μερικές χιλιάδες ψήφους επί πλέον… Αποτέλεσμα που είχε καταγγελθεί και αμφισβητηθεί πλαγίως από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή..

Όλοι γνωρίζουμε τι διακυβεύεται τόσο για τις δυνάμεις της εργασίας, για το πραγματικό συμφέρον της χώρας, αλλά και για τις διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις του κεφαλαίου, τους διεθνείς τοκογλύφους (κράτη, τράπεζες, λόμπυ κλπ). Γι’ αυτό και με νόθα κοινοβουλευτική πλειοψηφία μέσα σε 2,5 χρόνια με κεντρικό πυλώνα το νεοφιλελεύθερο πλέον ΠΑΣΟΚ αποδόμησαν τα πάντα και σχεδιάζουν την πλήρη ιδιωτικοποίηση  – εμπορευματοποίηση όλων των δημόσιων αγαθών, την πλήρη νέα πολιτική και οικονομική κατοχή της χώρας (με έμμεσες απειλές), την αυξανόμενη ντόπια επιτροπεία, την διευρυμένη κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας μέσω του ειδικού μηχανισμού – λογαριασμού, των τραπεζών, της βαλκανοποίησης των μισθών και της ληστρικής φορολόγησης και χαρατσιών.

Γιατί διακινδυνεύουν να κάνουν νωρίτερα από το 2013 τις εκλογές; Μόνο επειδή ο λαός τους έχει απονομιμοποιήσει; Μόνο επειδή είναι βέβαιοι ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρα-ΔΗΣΥ, Μάνος-Βαλιανάτος-ΔΡΑΣΗ κλπ και ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρης έτσι ή αλλιώς μπορούν κάνουν οποιαδήποτε κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου;

Και αν τα κουκιά δεν βγαίνουν; Ναι είναι αλήθεια ότι το σύστημα είναι καλπονοθευτικό, όπου όχι μόνο το λευκό δεν είναι έγκυρο, αλλά και τα έγκυρα σε κόμματα κάτω του 3% μετατρέπονται σε … λευκά, όσον αφορά το μοίρασμα των εδρών, αλλά έχουν επί πλέον και το bonus – αρπαγή των 50 εδρών του 1ου σε ψήφους απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα…

Θα πει κάποιος ότι μπορούν ακόμα με το συνδυασμό ψηφοφόρων που έχουν μεγάλα ή μικρότερα συμφέροντα από μια τέτοια πολιτική, από την ιδεολογική και ψυχολογική τρομοκρατία που εξασκούν στο λαό ότι ο άλλος δρόμος οδηγεί στην .. απότομη πτώχευση (αλλά δεν λένε ποιών…) από την σταδιακή…, από τα μικρορουσφέτια που τάζουν στο κομματικά τους μαγαζιά (π. χ. γραφειοκρατικές παρατάξεις, γραφεία υποψηφίων βουλευτών) είτε για μικροπροσλήψεις, είτε για μη απολύσεις, είτε …. Δεν λογαριάζω τους «χρήσιμους βλάκες» που ψηφίζουν δήθεν «παραδοσιακά»,  είτε τους πληρωμένους βλάκες (συνήθως πάμφτωχους χαμηλής νόησης, τσιγγάνους, μετανάστες, ..).

Εάν όλα αυτά πιθανά να φτάνουν για μια απολύτως δική τους κυβέρνηση των 151-160 βουλευτών, δεν τους αρκεί για αντιδραστική αλλαγή του συντάγματος (180+) για το ξεπούλημα της χώρας, το ξεπουπούλισμα των δημοσίων υπαλλήλων και φυσικά τον ακραίο αυταρχισμό, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα  «κέντρα φιλοξενίας»…

Ερωτήματα:

1) Θα κάνουν αυτή τη φορά πανελλαδικά και σχετικά έγκυρα exit polls; Μέχρι στιγμής πάμε στο αντίθετο δρόμο…

2) Θα ισχύσει η απογραφή του 2011; Μέχρι στιγμής ουδείς μιλάει γι’ αυτό. Αν ισχύσει η απογραφή του 2001, πόσοι έχουν φύγει για τας αιωνίους μονάς; Θυμάστε ότι στη λεγόμενη «βία και νοθεία» του’ 60 ψήφισαν τα δέντρα και οι πεθαμένοι;

3) Τα αποτελέσματα θα καταγράφονται ηλεκτρονικά και στις πρ. Νομαρχίες και θα υπάρχει διαυγής διασταύρωση με τα στοιχεία της ιδιωτικής (;) εταιρείας Singular; Δεδομένου ότι δεν πάμε σε μονοκομματική κυβέρνηση τι θα αντισταθμίσει την έλλειψη ισχυρής κομματικά αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Συμπέρασμα:

Με όλα αυτά δεν θέλω να πω ότι θα γίνει, αλλά ότι είναι πιθανό φύσει και θέσει ότι μπορεί να γίνει. Εκεί που φτάσαμε θα πάμε στις εκλογές να μη νομιμοποιήσουμε όλον αυτόν τον δήθεν μονόδρομο, παρά το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε ευρύ και βαθύ προεκλογικό λαϊκό δημοκρατικό μέτωπο ανατροπής.

Θεωρούμε πως όλα τα δημοκρατικά αντιμνημονιακά κόμματα θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα, ότι θα συνεργαστούν μεταξύ τους για διασταύρωση των στοιχείων, ότι δεν θα ακυρώνουν «για ψύλλου πήδημα» ψηφοδέλτια όσων κομμάτων παίζουν με το 3% και φυσικά ότι θα έχουν τουλάχιστον την ψυχή να μιλήσουν το βράδυ των εκλογών και την επομένη, και την μεθεπομένη… ευθέως.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί εννοείται σε λαϊκό επίπεδο και αφού δείτε και την … catastroika, Ντοκυμοντέρ από τους δημιουργούς του deptocracy που τεκμηριωμένα αποδεικνύεται η πορεία  εκποίηση των αγαθών της χώρας, τόσο με  παραδείγματα άλλων χωρών, όσο και με ντόπια στοιχεία… και αναγνώσετε την μελέτη Ας μιλήσουμε «συνολικά» με αφορμή τις εκλογές στις 6 Μάη…. καλό βόλι!!!

manitaritoubounou

filologos10.wordpress.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Είναι δυνατόν να υπάρξει νοθεία στις επικείμενες εκλογές;

 • 27/04/2012, 21:02
  Permalink

  H χωρα ειναι σε καταστολη και προοριζεται να ειναι σε περιπτωση που παει να ξυπνησει απο την μαστουρα.
  Αυτο σημαινει νοθεια μεχρι και χρηση μισθοφορικων στρατων.
  Μετα την 6η Μαιου αρχιζει μια ιστορικη εποχη για τους Ελληνες που διαλεγουν να ειναι ηρωες και οχι νεροκοτες.
   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.