Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εκθέσεις σοκ παρουσιάζονται για την Ισπανία!

Έχουν αρχίσει να αναφέρονται στην Ισπανία αρκετοί διεθνοίς οίκοι και εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων.

Credit Suisse και (ποιος άλλος;) Goldman Sachs εκτιμούν ότι τα οικονομικά στοιχεία της Ισπανίας δεν δείχνουν σημάδια σταθεροποίησης, αφου το χρέος αυξάνει συνεχώς, αλλά και τα μέτρα των 37 δις που έλαβε μέσα σε μια εβδομάδα η κυβέρνηση της χώρας, αφορούν μόνο το 2012, κάτι που δεν εχει πείσει τις αγορές για την ικανότητα μείωσης του ελλείμματος τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχει και μια εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων, η Carmel Asset Management, η οποία λέει ότι το χρέος δεν θα είναι φέτος στο 78,5% που εκτιμά η κυβερνηση της χώρας, αλλά στο 90%, μιας και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπερχρεωμενη και πολλα από αυτά τα χρέη δεν είναι περασμένα στα επίσημα στοιχεία.

Και η είδηση: σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι Ισπανικές τράπεζες θα χρειαστούν 200 δις ευρω για την ανακεφαλαιοποίησή τους!

Η ανεργία στη χώρα σπάει κάθε ρεκόρ με περίπου 4,75 εκατομμύρια ανέργους! Το αναφέρουμε γιατί πάλι οι τράπεζες θα πάρουν λεφτά και αυτά τα δις θα περάσουν απλά μπροστά από τα μάτια των Ισπανών.

Ελπίζουμε αν γίνει η ανακεφαλαιοποίηση, εκει τουλάχιστον οι τράπεζες να περάσουν υπο κρατικό έλεγχο…

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>