Ζητά την άρση της ασυλίας του

Την άρση της βουλετικής ασυλίας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντή, έχει ζητήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου. Το αίτημα αφορά σε δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του βουλευτή για  διαγωνισμό μέσω του οποίου επιχείρησε να αποσπάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το πόρισμα της εισαγγελέως έχει πάει ήδη στη Βουλή, και η άρση ζητείται για  δύο αδικήματα:

1.Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος των συμφερόντων των Ευρωπαικών Κονοτήτων από την οποία η βλάβη υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και

2.Απάτη σε βάρος του δημοσίου κατά συναυτουργία με ζημία που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.

Η εισαγγελέας,η οποία στο πλαίσιο της έρευνας κάλεσε με την ιδιότητα του υπόπτου και μη πολιτικά πρόσωπα, επισήμανε ότι δεν έστειλε όλα τα στοιχεία της δικογραφίας στη Βουλή καθώς όπως αναφέρει “σε αυτή περιλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ”.

Χαρακτηριστικό είναι πώς ουσιαστικά θεωρεί ότι οι εμπλεκόμενοι εξ αρχής γνώριζαν πώς το έργο δεν θα υλοποιηθεί και ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για άλλους σκοπούς απο την ΕΥΠ.

Αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, είναι πώς υπήρξε ένας έμμεσος τρόπος χρηματοδόστησης της ΕΥΠ μέσω κοινοτικών και εθνικών πόρων, που καλύφθηκε από ένα διαγωνισμό για να καταλήξει στα ταμεία της.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ζητά την άρση της ασυλίας του

 • 24/03/2012, 14:21
  Permalink

  Ρε κατι πλακες!  
  Ο Παπανδρεου, ο Παπακωνσταντινου, ο Βενιζελος, ο Σαμαρας και ενα τσουρμο αλλοι φαγανε δις, αυτα δεν τα “ειδε” κανεις!!!

  Το 1,5 του Κοραντη τους πειραξε!  Μαλλον γιατι το “εφαγε” απο αυτους!!! 

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.