Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ζητά την άρση της ασυλίας του

Την άρση της βουλετικής ασυλίας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντή, έχει ζητήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου. Το αίτημα αφορά σε δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του βουλευτή για  διαγωνισμό μέσω του οποίου επιχείρησε να αποσπάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το πόρισμα της εισαγγελέως έχει πάει ήδη στη Βουλή, και η άρση ζητείται για  δύο αδικήματα:

1.Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος των συμφερόντων των Ευρωπαικών Κονοτήτων από την οποία η βλάβη υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και

2.Απάτη σε βάρος του δημοσίου κατά συναυτουργία με ζημία που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.

Η εισαγγελέας,η οποία στο πλαίσιο της έρευνας κάλεσε με την ιδιότητα του υπόπτου και μη πολιτικά πρόσωπα, επισήμανε ότι δεν έστειλε όλα τα στοιχεία της δικογραφίας στη Βουλή καθώς όπως αναφέρει “σε αυτή περιλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ”.

Χαρακτηριστικό είναι πώς ουσιαστικά θεωρεί ότι οι εμπλεκόμενοι εξ αρχής γνώριζαν πώς το έργο δεν θα υλοποιηθεί και ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για άλλους σκοπούς απο την ΕΥΠ.

Αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, είναι πώς υπήρξε ένας έμμεσος τρόπος χρηματοδόστησης της ΕΥΠ μέσω κοινοτικών και εθνικών πόρων, που καλύφθηκε από ένα διαγωνισμό για να καταλήξει στα ταμεία της.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ζητά την άρση της ασυλίας του

  • savana

    Ρε κατι πλακες!  
    Ο Παπανδρεου, ο Παπακωνσταντινου, ο Βενιζελος, ο Σαμαρας και ενα τσουρμο αλλοι φαγανε δις, αυτα δεν τα “ειδε” κανεις!!!

    Το 1,5 του Κοραντη τους πειραξε!  Μαλλον γιατι το “εφαγε” απο αυτους!!! 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>