Η δικαίωση του «Π»

Οι δηλώσεις Ελλήνων και Γερμανών αρμοδίων επιβεβαιώνουν πλήρως όλα όσα έχει γράψει εδώ και πολλούς μήνες το «Π», τόσο για το πρόγραμμα «Ήλιος» όσο και για τη… ληστεία που σχεδιάζουν οι εκ Βερολίνου ορμώμενοι. Μόνο που όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται πως οι «δικοί μας» κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τα όσα τους… διατάζουν οι Γερμανοί.

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσία του αρμόδιου Γερμανού υφυπουργού Γιούργκεν Μπέκερ και του επιτρόπου Ενέργειας Έτινγκερ (όλως τυχαίως κι αυτός Γερμανός).

Ο υφυπουργός έκανε… παράπονα για τις ακριβές εγγυημένες τιμές στην Ελλάδα και λίγες ώρες αργότερα ο Παπακωνσταντίνου δήλωνε σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το «Ήλιος» θα δουλέψει με γερμανικές ταρίφες!

Μάλιστα υπάρχει και σχετική μελέτη του συμβούλου του υπουργείου για το συγκεκριμένο έργο της αμερικανικής εταιρείας Guggenheim Partners, που λέει στην ελληνική κυβέρνηση να προσαρμόσει τις τιμές στις γερμανικές απαιτήσεις. Έτσι ο κάθε Σόιμπλε και ο κάθε Ρέσλερ θα μείνουν ικανοποιημένοι για τα δικά τους συμφέροντα, «κλέβοντας» τον ελληνικό ήλιο και πλουτίζοντας τους δικούς τους επιχειρηματίες!  

Α.Χ.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.