Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Καμμένος:Πασοκ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας

Νέα επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην εντολή Τόμσεν περί άρσης της απαγόρευση των πλειστηριασμών.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για αυτή την αλλαγή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Χριστός Ανέστη. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος- Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τις κομμένες συντάξεις και μισθούς τω ν Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν την προπαγάνδα.

Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τους εργολάβους του δημοσίου και τους νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο. Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο την προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα.Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

epanastasi-gr.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>