Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα στην Ολλανδία

Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τα μέτρα λιτότητας ύψους 16 δισ. δολαρίων που θα διέσωζαν την ολλανδική οικονομία κατέρρευσαν το Σάββατο, φέρνοντας την κυβέρνηση στο χείλος της διάλυσης, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires και επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο Ολλανδός πρωθυπουργός.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως έχει ήδη ενημερώσει τη Βασίλισσα για τις εξελίξεις κα πως πλέον είναι πιθανή η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό, είπε πως βρίσκονταν σε τελικό στάδιο αλλά το Κόμμα της Ελευθερίας δεν ανέλαβε τις ευθύνες του.

O κυβερνητικός συνασπισμός και τα συμμαχικά κόμματα είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για τα επείγοντα μέτρα στις 5 Μαρτίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να διαρκέσουν τρεις εβδομάδες.

www.capital.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 σκέψεις σχετικά με το “Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα στην Ολλανδία

 • 21/04/2012, 18:33
  Permalink

  Ρε πάμε για πανευρωπαϊκό κραχ λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!

  Να δεις που θα επαναστατήσουν όλοι οι λαοί μαζί και θα κρεμάσουν από τα κλαδιά των δένδρων τους πολιτικάντηδες.

  Σχολιάστε
  • 21/04/2012, 18:37
   Permalink

   Η ιστορία επαναλαμβάνεται απλά και μόνο γιατί δεν μαθαίνουμε-νε. Πριν το 1821 προηγήθηκε η γαλλική επανάσταση. Ταυτόχρονα εκλογές το 2012. Χμμμμ…..

   Σχολιάστε
 • 21/04/2012, 18:50
  Permalink

  Τα πράγματα είναι απλά.

  Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, οι πολιτικοί του Δυτικού κόσμου, λειτουργώντας ως υπάλληλοι των κεντρικών τραπεζών, πρόσφεραν στον κόσμο, ευημερία, ανάπτυξη, παροχές, καταναλωτισμό, όλα με δανεικά.
  Το ζητούμενο ήταν,
  σε πρώτη φάση, να ηρεμήσουν τους πληθυσμούς και να τους απομακρύνουν από “επαναστατικές” ιδέες,
  και σε δεύτερη φάση, που βρισκόμαστε τώρα, να ζητήσουν όλα τα δανεικά πίσω, κόβοντας τις παροχές και αναπόφευκτα να ελέγξουν μέσα από το χρέος τούς λαούς!

  Σχολιάστε
 • 21/04/2012, 19:01
  Permalink

  Να συμπληρώσω πως επειδή αναπόφευκτα η ζωή μου κύκλους κάνει στην τρίτη φάση αυτές οι “επαναστατικές “ιδέες θα ξεπηδήσουν δριμύτερες και ή θα κατακάψουν το συστημικό μοντέλο ή που θα πρέπει να τις ξανακατευνάσουν; Ε; Να συμπληρώσω;

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.