Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κούρεμα μισθών στην Εμπορική Τράπεζα

Μείωση του συνολικού κόστους ετήσιας μισθοδοσίας κατά 20% ή 50 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτικών εισφορών, ζήτησε η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας από τον σύλλογο εργαζομένων.

Η κίνηση της διοίκησης της Εμπορικής γίνεται στο.. πλαίσιο της υπογραφής νέας επιχειρησιακής σύμβασης. Σημειωτέον ότι περικοπές έχουν γίνει επίσης σε άλλες τράπεζες. Ειδικότερα στην Εμπορική, η επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της τράπεζας κ. Νικολαΐδου φέρεται να τόνισε την ανάγκη άμεσων δραστικών περικοπών μετά το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων και τη μείωση των εσόδων. Ρόλο παίζει και το ότι δεν θα καλύπτει πλέον τα «κενά» η μητρική Credit Agricole.

Γι' αυτό τον λόγο, η διοίκηση προτείνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση του επιχειρησιακού επιδόματος 11,76%, κατάργηση της προσαύξησης επιδόματος ισολογισμού των 770 ευρώ κατ' άτομο και κατάργηση μερικών ακόμη επιδομάτων. Επίσης, ζητά την επιβολή ανώτατων ορίων στις μεικτές αποδοχές των διευθυντών διευθύνσεων και τομέων, χωρίς καμία περικοπή για όσους λαμβάνουν 1.400 ευρώ μεικτά τον μήνα.

bankwars.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>