Κυβέρνηση; Και “για να πάνε τουαλέτα”, τη τρόϊκα ρωτάνε!

Ούτε μια ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο δεν μπορεί πλέον να περάσει η “ελληνική” κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση της τρόϊκα. να δώσει παράταση σε μια ρύθμιση χρεών που ξεκίνησε χθες και τυπικά εκπνέει σήμερα (!), δεν  μπορεί χωρίς την άδεια της Τρόικα η κυβέρνηση. Προ μηνός ανάγκασαν την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη ρύθμιση που μόλις είχε εγκρίνει για 60 δόσεις στις οφειλές και άλλαξαν το νόμο, ο οποίος  αφορά μικρά ποσά χρεών, έως 10.000 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και έως 75.000 για επιχειρήσεις.

Με μία διαφορά: Έπρεπε να ρυθμιστούν εντός δύο ημερών! Χθες και σήμερα. και η εγκύκλιος χθες πήγε από το ΥΠΟΙΚ του Ε.Βενιζέλου στις 11 το πρωί στις εφορίες, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονταν για να πληρώσουν!

Μετά το κλείσιμο των εφοριών το μεσημέρι, εκδιώθηκαν όλοι οι φορολογούμενοι γιατί πλέον οι εφοριακοί, μετά τις περικοπές του μισθού τους, δεν δέχονται να εξυπηρετούν πέρα από την ώρα που κλείνουν οι πόρτες στην εφορία! Χθες η λαϊκή οργή ξέσπασε στο υπουργείο Οικονομικών με χιλιάδες τηλεφωνήματα πολιτών που περνούσαν γενεές δεκατέσσερις τον Ε.Βενιζέλο.

Έτσι έγινε “διακριτικά” … νύξη στην τρόϊκα να ανακοινώσουν παράταση τουλάχιστον για είκοσι ακόμα μέρες. Το αίτημα μελετάται από την πραγματική κυβέρνηση της χώρας…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κυβέρνηση; Και “για να πάνε τουαλέτα”, τη τρόϊκα ρωτάνε!

 • 29/02/2012, 12:11
  Permalink

  Δηλαδή βρέθηκαν χρήματα στην αγορά και αυτός που χρωστούσε γιατί δεν είχε, αποφάσισε να πάει να ρυθμίσει τα χρέη του; δηλαδή τα 220.000 λουκέτα βρήκαν χρήματα; Γιατί δεν κάνουν έλεγχο μήπως είναι μαύρο χρήμα?  και ζητούν και παράταση.
  Είναι ντροπή να περνούν τον κόσμο για τόσο ανόητο αλλά για να τον περνούν κάτι ξέρουν παραπάνω από τον κόσμο
   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.