Μέγιστη πολιτική απάτη! Εν κρυπτώ οι συζητήσεις με την Ελβετία, παραμύθια το DVD, δεν θα δίνουν καν τα ονόματα οι Ελβετοί!!

Απίστευτη εξαπάτηση και από τους δύο αντιπροέδρους που ισως να κρύβει τεράστιο σκάνδαλο.

Θυμάστε τον Πάγκαλο που τον αποθέωναν τα καθεστωτικά μέσα τον περασμένο Φλεβάρη ότι “είχε βάλει στο χέρι” το περιβόητο DVD με τους Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία; Η επίσημη ενημέρωση λοιπόν από το Ελβετικό αρμόδιο υπουργείο, είναι κόλαφος. Συζητούν με τις Ελληνικές αρχές για να δίδεται μόνο ένα ποσό (που θεωρούν οι Ελβετοί προφανώς…) ως αντίβαρο στην φοροδιαφυγή των Ελλήνων καταθετών της Ελβετίας, αλλά δεν θα υπάρχουν ονόματα στις λίστες!

Τι σημαίνει αυτό;

1. Ο κύριος Πάγκαλος έλεγε ψέμματα.

2. Ο κύριος Πάγκαλος έλεγε αλήθεια αλλά δεν έβγαλε τα ονόματα γιατί υπήρχε μέσα το μισό ΠΑΣΟΚ.

3. Ο κύριος Πάγκαλος έλεγε αλήθεια και όλο το ΠΑΣΟΚ βρήκε άξαφνα εναλλακτικές πηγές “χρηματοδότησης”.

Το ενδεχόμενο να το χρησιμοποιεί ο κύριος Πάγκαλος για πάρτη του το αποκλείουμε διότι ο άνθρωπος δεν είναι μονοφαγάς (δεν κάνουμε πλάκα, πολλά μπορεί να του καταλογίσει κάποιος, όχι όμως τσιγκουνιά).


Switzerland and Greece hold tax discussions

Bern, 27.10.2011 – Today during a meeting in Bern, State Secretary Michael Ambühl and Ilias Plaskovitis, the General Secretary in the Greek Ministry of Finance, conducted talks on a possible tax agreement between Switzerland and Greece.

Both parties discussed the possibility of a tax agreement like the ones Switzerland signed a few weeks ago with Germany and the United Kingdom. The aim is to regularise the assets held by Greek taxpayers in Swiss bank accounts in the past as well as to introduce a tax at source on future investment income. Switzerland would forward the tax revenue to the Greek authorities on an anonymous basis. In addition, mutual market access for financial services should be improved. In the coming weeks, both countries’ governments should decide on the actual initiation of negotiations.

 

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.