Μας χλευάζουν και οι NY Times: “Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο”!!

Αυτό που λέμε εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλοι το αποκρύπτουν, ομολογούν και οι NY Times, όχι βέβαια από ενδιαφέρον αλλά κάνοντας πλάκα με το δράμα της Ελλάδας και του λαού που ετοιμάζεται να γονατίσει για να συνεχίσουν την ασύδοτη εξουσία τους, αυτοί που έφεραν τον Παπανδρέου στην εξουσία. Αυτοί που “τα έφαγαν” μαζί με τους εκσυγχρονιστές, τα χρηματιστήρια, τους Ολυμπιακούς, τα ΜΜ”Ε”.

Μα και οι Αμερικανοί δεν έδωσαν λεφτά για να διασώσουν τις τράπεζες τους; Και βέβαια έδωσαν. Την ίδια στιγμή όμως εάν θυμάστε τις εικόνες, έβγαζαν με βραχιολάκια τους ακριβοπληρωμένους τραπεζίτες, τα Golden Boys και κάποιοι ακόμα σαπίζουν στις φυλακές.

Εδώ όχι μόνο θα πάρουν τα λεφτά, αλλά θα συνεχίσουν να ασκούν και διοίκηση! Τα ίδια πρόσωπα! Χωρίς να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους. Για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής. Για το πλιάτσικο μέσω της “πράσινης ανάπτυξης”, την ίδια στιγμή που η αγορά γονάτιζε και νοικοκύρηδες αυτοκτονούσαν.

Υπάρχει και ένα ενδιαφέρον σημείο που αφορά την παντοδυναμία και την ασυδοσία των τραπεζιτών: Η σχέση τους με τα ΜΜ”Ε” δεν είναι μόνο σχέση χρηματοδότησης αλλά πολλές επιχειρήσεις των μέσων έχουν ενεχυριασμένες τις μετοχές τους σε τραπεζικά ιδρύματα! Δηλαδή, ανά πάσα στιγμή ο τραπεζίτης μπορεί να “κλείσει” το μαγαζί…

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα φίλοι. Αυτό το σύστημα πρέπει να συνθλιβεί και η πρώτη κίνηση είναι η καταψήφιση του πακέτου από τους ίδιους τους βουλευτές. Κάποιες αισχύνες δεν παραγράφονται ακόμα και μέσα στους αιώνες.

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μας χλευάζουν και οι NY Times: “Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο”!!

 • 10/02/2012, 14:22
  Permalink

  Κοίτα που μας πήραν χαμπάρι και  οι ξένοι και μαλάκας γραικύλος αυνανίζεται …….

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.