Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μηνύουν την Διαμαντοπούλου

Μήνυση κατέθεσε η Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου.

Η ΟΚΠΕ αναγκάστηκε να προσφύγει στην κίνηση αυτή λόγω της περιστολής της συνδικαλιστικής άδειας των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία με μια παράνομη και φωτογραφική εγκύκλιο η υπουργός περιέστειλε, μόνο για το ΔΣ της ΟΚΠΕ, στο 1/3 τη χρονική διάρκεια της άδειας, με αποτέλεσμα επί της ουσίας την αναστολή της λειτουργίας της.

«Καλέσαμε ΑΜΕΣΑ την κα Υπουργό, με επανειλημμένα έγγραφά μας στις 12-01-2012 και 17-1-2012, και με την από 24-1-2012 εξώδικη πρόσκληση να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και να αναμορφώσει το σχετικό έγγραφό της, ώστε να συνάδει με τις διατάξεις του ν.2336/1995, με την 424/2001 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και  με την υπ΄αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.59/114/οικ.2149/28-1-2009 εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών που παρέχουν τη διευκόλυνση αυτή ώστε να μπορούν να λειτουργούν τα δευτεροβάθμια σωματεία χωρίς να εξαρτώνται από τη διοίκηση.

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και επισημάνσεις μας, η κα Υπουργός κωφεύει και μας εμπαίζει, θέτοντας τον εαυτό της υπεράνω του νόμου, τορπιλίζοντας τους θεσμούς της δημοκρατίας. Εάν η κ. Υπουργός πιστεύει ότι κάποιοι από τους ισχύοντες νόμους χρήζουν τροποποίησης, τότε ας το πράξει.», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους οι καθηγητές.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>