Νέος πολιτικός σχηματισμός: “Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας”

image.ashx.jpgΠραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 4/3, στο ξενοδοχείο «Πρέζιτεντ» στην Αθήνα, το 1οΣυνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, παρουσία πολυπληθών μελών, με συνέπεια προς στις εξαγγελίες των ιδρυτών, με γνώμονα τις δημοκρατικές αρχές και το νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει ο νέος πολιτικός φορέας.

Οι εργασίες που απασχόλησαν το συνέδριο ήταν:
α. H εκλογή του Προέδρου του κόμματος.
β. Η εκλογή των 11 μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου
γ. Η εκλογή 50 μελών για την Κεντρική επιτροπή και 20 αναπληρωματικών.
δ. Ο καθορισμός της ιδεολογίας του κόμματος.
ε. Ή έγκριση των προτεινομένων τροποποιήσεων του καταστατικού.

Μετά από την ψηφοφορία εξελέγησαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

1 ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
3 ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4 ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΝΙΚΗ
5 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6 ΤΣΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
7 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8 ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
9 ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
10 ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
11 ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
12 ΜΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ομοίως εξελέγησαν και τα 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας των Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως τα οποία τον τελευταίο καιρό πασχίζουν με κάθε τρόπο, για την διάσωση του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος και της αναπαραγωγής αυτού πάλι με πολιτικούς της διαφθοράς σε νέους δήθεν ρόλους. Η δημοκρατική τους ευαισθησία αλλά και η πεμπτουσία της υπάρξεώς τους, που είναι η ενημέρωση του πολίτη, καταστρατηγείται από συμφέροντα ανθρώπων που έφτασαν την χώρα στο σημερινό της κατάντημα.

Πάντως, πέραν του αποκλεισμού αυτού, τον οποίο οι ίδιοι θα αναγκαστούν να άρουν σε λίγο, ο Σύνδεσμος προχωρά στους στόχους του, ως νέα αδιάφθορη πατριωτική κίνηση με αξιόλογους, έντιμους, ηθικούς και άξιους Έλληνες που αγαπούν την Πατρίδα τους.

Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν την προσπάθειά του πλαισιώνοντας τις γραμμές του, με την παρουσία τους.

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.