Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

“Να στηθούν Ειδικά Δικαστήρια”

Πρέπει να στηθούν ειδικά δικαστήρια τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα στην σημερινή κατάσταση και δεν απέκλεισε να έχει ευθύνες και η Νέα Δημοκρατία.

«Σε λίγες ημέρες βγαίνει το πρόγραμμά μας» είπε ο Πάνος Καμμένος  και πρόσθεσε ότι δεν είμαστε ένα κόμμα διαμαρτυρίας θα δώσουμε λεπτομέρειες για τις θέσεις μας είπε, και επέμεινε ότι η χώρα βρίσκεται σε χρεωκοπία αλλά “τσακίζουν μόνο τον συνταξιούχο και τον μισθωτό”.
«Δεν πρέπει να ακούμε τις απειλές και χρησιμοποιούν το τηλεκοντρόλ του φόβου για να επιβληθούν στους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος διέψευσε τα σενάρια συμμετοχής στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του καθηγητή Β. Μαρκεζίνη, τονίζοντας ότι «Δεν τον έχω δει ποτέ, έχει μιλήσει μαζί του ο κ Ζώης, αλλά εγώ οφείλω να πω ότι δεν τον ξέρω», ανέφερε ο κ Καμμένος.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>