Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Να στηθούν Ειδικά Δικαστήρια”

Πρέπει να στηθούν ειδικά δικαστήρια τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα στην σημερινή κατάσταση και δεν απέκλεισε να έχει ευθύνες και η Νέα Δημοκρατία.

«Σε λίγες ημέρες βγαίνει το πρόγραμμά μας» είπε ο Πάνος Καμμένος  και πρόσθεσε ότι δεν είμαστε ένα κόμμα διαμαρτυρίας θα δώσουμε λεπτομέρειες για τις θέσεις μας είπε, και επέμεινε ότι η χώρα βρίσκεται σε χρεωκοπία αλλά “τσακίζουν μόνο τον συνταξιούχο και τον μισθωτό”.
«Δεν πρέπει να ακούμε τις απειλές και χρησιμοποιούν το τηλεκοντρόλ του φόβου για να επιβληθούν στους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος διέψευσε τα σενάρια συμμετοχής στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του καθηγητή Β. Μαρκεζίνη, τονίζοντας ότι «Δεν τον έχω δει ποτέ, έχει μιλήσει μαζί του ο κ Ζώης, αλλά εγώ οφείλω να πω ότι δεν τον ξέρω», ανέφερε ο κ Καμμένος.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>