Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ξεκάθαρη Κυβέρνηση 160 βουλευτών ζητά η Τρόικα…

Της Μιχαλούς

Αν δεν βγάλετε κυβέρνηση 160 εδρών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχει  εκλογές … Τα έχουν πει. Τα έχουν ξεκαθαρίσει εξ αρχής, οι κουμανταδόροι μας, στο ΠΑΣΟΚ και στη  ΝΔ, γεγονός που  έχουν αποδεχτεί και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος!!! Η παραγγελιά βεβαίως έχει ήδη δοθεί και στον Παπαδήμο για να έχουν το κεφάλι της ήσυχο μήπως και πάει τίποτα στραβά!!!

Εντωμεταξύ τα  γκάλοπ  δίνουν με το ζόρι  και στα δύο κόμματα συνολικά, ποσοστό του 37% δηλαδή 151-152 βουλευτές. Έτσι το μετεκλογικό σενάριο συνεργασίας  ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.  δεν τους βγαίνει και είναι πλέον καθαρό ότι ούτε  στα όνειρα τους δεν μπορούν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση που επιθυμούν,  ακόμη και με τον εκλογικό νόμο των 50 εδρών bonus για το πρώτο κόμμα.

Η κατάσταση τους είναι πλέον  φρενήρη και πιέζουν έως εσχάτων για την αναβολή των εκλογών… Μιλάμε για μέτρα  14 δις ευρώ που πρέπει να επιβληθούν ! Η «σταυρώση ” των  Ελλήνων δεν παίρνει αναβολή …Πρέπει να γίνει άμεσα χωρίς καμία αναβολή ί …… και όσο δεν τους βγαίνουν τα κουκιά τους πιάνει  ρίγος  μήπως και χάσουν τα σέντσια τους… Θέλουν απαλοιφή κάθε κινδύνου… ή ανεξαρτητοποιήσεων… Δεν δίνουν  κανένα περιθώριο …Οι  περικοπές μισθών, συντάξεων και εξοντωτικοί φόροι πρέπει να επιβληθούν άμεσα.

Για παν ενδεχόμενο βέβαια, έχουν  επιβάλλει την εκταμίευση των δόσεων ανά μήνα και αναλόγως των κινήσεων που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση… Με τον τρόπο αυτό πιέζουν για την  καθυστέρηση των εκλογών με  μετάθεσή τους ακόμη και για μετά το καλοκαίρι.

Ωστόσο έτσι που το πάνε δεν μοιάζει μακριά ακόμη και  η  εμφύλια διαμάχη.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>