Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ξεκάθαρη Κυβέρνηση 160 βουλευτών ζητά η Τρόικα…

Της Μιχαλούς

Αν δεν βγάλετε κυβέρνηση 160 εδρών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχει  εκλογές … Τα έχουν πει. Τα έχουν ξεκαθαρίσει εξ αρχής, οι κουμανταδόροι μας, στο ΠΑΣΟΚ και στη  ΝΔ, γεγονός που  έχουν αποδεχτεί και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος!!! Η παραγγελιά βεβαίως έχει ήδη δοθεί και στον Παπαδήμο για να έχουν το κεφάλι της ήσυχο μήπως και πάει τίποτα στραβά!!!

Εντωμεταξύ τα  γκάλοπ  δίνουν με το ζόρι  και στα δύο κόμματα συνολικά, ποσοστό του 37% δηλαδή 151-152 βουλευτές. Έτσι το μετεκλογικό σενάριο συνεργασίας  ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.  δεν τους βγαίνει και είναι πλέον καθαρό ότι ούτε  στα όνειρα τους δεν μπορούν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση που επιθυμούν,  ακόμη και με τον εκλογικό νόμο των 50 εδρών bonus για το πρώτο κόμμα.

Η κατάσταση τους είναι πλέον  φρενήρη και πιέζουν έως εσχάτων για την αναβολή των εκλογών… Μιλάμε για μέτρα  14 δις ευρώ που πρέπει να επιβληθούν ! Η «σταυρώση ” των  Ελλήνων δεν παίρνει αναβολή …Πρέπει να γίνει άμεσα χωρίς καμία αναβολή ί …… και όσο δεν τους βγαίνουν τα κουκιά τους πιάνει  ρίγος  μήπως και χάσουν τα σέντσια τους… Θέλουν απαλοιφή κάθε κινδύνου… ή ανεξαρτητοποιήσεων… Δεν δίνουν  κανένα περιθώριο …Οι  περικοπές μισθών, συντάξεων και εξοντωτικοί φόροι πρέπει να επιβληθούν άμεσα.

Για παν ενδεχόμενο βέβαια, έχουν  επιβάλλει την εκταμίευση των δόσεων ανά μήνα και αναλόγως των κινήσεων που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση… Με τον τρόπο αυτό πιέζουν για την  καθυστέρηση των εκλογών με  μετάθεσή τους ακόμη και για μετά το καλοκαίρι.

Ωστόσο έτσι που το πάνε δεν μοιάζει μακριά ακόμη και  η  εμφύλια διαμάχη.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>