Ομολογία ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο: Η ΕΕ μπορεί να καταρρεύσει!

Νέα διάσταση στη διεθνή κρίση χρέους που έχει πλήξει κυρίως την Ευρωζώνη, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» δίνουν οι δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτζ, ο οποίος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σχεδόν πανικοβλημένος με τις εξελίξεις…

Η συνολική κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται πλέον ως «ανέκδοτο», αλλά δια στόματος του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου χαρακτηρίστηκε ως «ρεαλιστικό σενάριο»! Οι εξελίξεις έχουν οδηγήσει και σε μια πρωτοφανή όσο και προφανή υποβάθμιση του ρόλου του Ευρωκοινοβουλίου, αφού οι χώρες όλο και περισσότερο αποφασίζουν «πίσω από κλειστές πόρτες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ενώ κανείς δεν ενδιαφέρεται για την τήρηση των προβλεπομένων διαδικασιών και την υποχρέωση στενής συνεργασίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι εξελίξεις αυτές δεν μπορεί παρά να κάνουν τους Έλληνες – όχι μόνο τους πολιτικούς αλλά και τους παντός είδους βολεμένους με τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις οι οποίοι επί δεκαετίες ζούσαν ζωή χαρισάμενη προσποιούμενοι ότι εργάζονται για να προπαγανδίζουν ουσιαστικά μια κατάσταση που τους είχε εξασφαλίσει περίφημα…

Η αναφορά γίνεται σε μεγαλο-καθηγητές πανεπιστημίου (εκτός από τους πολιτικούς) οι οποίοι αντί να ασκούν σοβαρή κριτική και να επιχειρούν να δουν εγκαίρως τις δυσλειτουργίες της Ένωσης, όσο «έτρεχαν» τα ευρωπαϊκά κονδύλια φρόντιζαν να προσαρμόζουν τον επιστημονικό (;) τους λόγο και να γράφουν μόνο τα «πολιτικώς ορθά», ενώ όσοι άρθρωναν κριτικό λόγο ετύγχαναν διασυρμού και χλεύης…

Για μια ακόμη φορά δικαιώνονται πανηγυρικά όσοι – ελάχιστοι – ασκούσαν κριτική στην ελληνική εξωτερική πολιτική με το επιχείρημα ότι αποτελεί λογικό σφάλμα το να στηρίζει κανείς την πολιτική του απόλυτα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θεωρώντας αξιωματικά ότι αυτή θα υπάρχει στο διηνεκές ή ότι θα εξυπηρετεί στο διηνεκές τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

Που είναι όλοι αυτοί οι διανοούμενοι «τενεκέδες» περιωπής που δήλωναν ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τίποτα λόγο της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αυτοί δεν πρέπει να τύχουν την απαραίτητης διαπόμπευσης για τις βλακείες με τις οποίες δηλητηρίαζαν τον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια; Μήπως πρέπει να ανοίξουν τα προσωπικά αρχεία και κάθε μέρα να γράφουμε ποιος έλεγε τι τα τελευταία χρόνια;

www.defence-point.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.