“Ο Παπανδρέου συμφώνησε να παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης”

Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολιτικό θρίλερ που ζει η Ελλάδα κάνουν λόγο για συμφωνία του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί και να στηρίξει μία κυβέρνηση συναίνεσης αμέσως αν καταφέρει να κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή. Πηγές από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι με τη συνδρομή του κυρίου Βενιζέλου έκλεισε μία συμφωνία με κορυφαίους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον Παπανδρέου ο οποίος φέρεται να αναγνώρισε πως έκανε λάθος για το δημοψήφισμα.

Την πίεση για παραίτηση άσκησε σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κύριος Βενιζέλος ο οποίος ήδη διαχώρησε τη θέση του για το δημοψήφισμα από το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο παραμένει ανοιχτό το θέμα της τελικής συμφωνίας με τη ΝΔ σχετικά με τα μέλη που θα απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας καθώς το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί τη συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων ενώ η ΝΔ θέλει μία κυβέρνηση χωρίς πολιτικά πρόσωπα που θα υπογράψει τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και θα προκηρύξει εκλογές.

Αυτό σημαίνει πως το πολιτικό θρίλερ θα συνεχιστεί παρόλο που οι γενικές γραμμές στις οποίες θα κινηθούν τα κόμματα έχουν ήδη διαφανεί.

XrimaNews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.