Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πάνε να δώσουν ρευστό στις τράπεζες δις της πλαγίας!

*Την Μ. Εβδομάδα το Υπουργικό για τις τράπεζες

*Με ομόλογα του EFSF η ανακεφαλαιοποίηση

*Δίνουν ρευστότητα στις τράπεζες μέσω ..διαφοράς από τα έντοκα γραμμάτια

Την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου – την Μ. Τρίτη ή την Μ. Τετάρτη – αναμένεται να λάβει το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών, το ποσό που θα διαθέσει το EFSF είναι πιθανό να μη δοθεί σε μετρητά αλλά σε ομόλογα, με τις τιμές και τη διάρκειά τους να μην έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Όπως είπε, τους επόμενους μήνες και μέχρι την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, να μειωθούν τα ποσά που δημοπρατούνται στις εκδόσεις εντόκων γραμματίων, προκειμένου τα ποσά των δημοπρασιών να είναι μικρότερα από αυτά που αντικαθιστούν για να μένουν σε μορφή ρευστότητας στις τράπεζες τα επιπλέον χρήματα.

Πως θα τους δώσουν μια πρώτη ρευστότητα, για να συμμετάσχουν στις ανακεφαλαιοποιήσεις με το 10%; Αφού έχουμε πει… Οι τραπεζίτες δεν θα βάλουν ούτε ευρώ από την τσέπη τους. Αν τους μείνουν και λεφτά από τα έντοκα γραμμάτια, τα ποσά για το 10% των κεφαλαίων που θα χρειαστούν για να μην χάσουν τις τράπεζές τους, τα εξασφαλίζουν άνετα…

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>