Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πάνω από 146 εκατομμύρια οι φτωχοί στην Αμερική!

Σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας απογραφής των ΗΠΑ ένας στους δύο Αμερικανούς βρίσκονται στο όριο ή διαβιούν σε καθεστώς φτώχειας!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάνω από 97 εκατομμύρια Αμερικανών θεωρείται πως ζουν σε καθεστώς φτώχειας έχοντας χαμηλό ή καθόλου εισόδημα ενώ ένα ποσοστό 49,1% ζεί κάτω από το όριο της φτώχειας όπως μετέδωσε την Πέμπτη το Assosiated Press.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αυτοί που απειλούνται είναι κυρίως τα παιδιά σε ποσοστό άνω του 57% και οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών. Στην κορυφή του καταλόγου βρίσκονται οι Ισπανόφωνοι σε ποσοστό σε ποσοστό 73% ακολουθούμενοι από Αφροαμερικάνους, Ασιάτες και μη Ισπανόφωνους λευκούς.

Η οικονομική ύφεση στις ΗΠΑ ξεκίνησε το 2007 και έληξε επίσημα το 2009. Το επίσημο ποσοστό ανεργίας στην Αμερική παραμένει σε ποσοστά πάνω από 9%. Η «απίστευτα άνιση κορυφή προς τη βάση κατανομής του πλούτου» στο ΗΠΑ έχει σχηματίσει μια ελίτ που ελέγχει τις περισσότερες πτυχές του πλούτου της χώρας, σύμφωνα με τους αναλυτές.

www.tsantiri.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>