Πάνω από 30.000 στο Ηράκλειο ενάντια στα νέα μέτρα

Άρθρο που δημοσιεύθηκε χθες, Σάββατο

Χθές το απόγευμα  ήμουν στην πλατεία Ελευθερίας  στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου σείστηκε το σύμπαν, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα.

Πραγματικά το Ηράκλειο τόσο κόσμο έχει να δει από τις συγκεντρώσεις  του Α.Παπανδρέου το ’’81  από ότι λένε οι παλιοί, αλλά και μια ομάδα μηχανικών που έκανε μια πρόχειρη ογκομέτρηση  έβγαζε αστρονομικό νούμερο των 30,000 ανθρώπων. Χωρίς κομματικές σημαίες, χωρίς κομματικούς  λόγους άνθρωποι κάθε ηλικίας ήρθαν να φωνάξουν ενάντια στον σύγχρονο κατακτητή,  ενάντια στην σύγχρονη αποικιοκρατία  του τραπεζικού συστήματος και τους διορισμένους υπαλλήλους της. Ένας από τους ομιλητές είπε ΄΄ είμαι εδώ γιατί αύριο, που ο γιός μου  θα  χρειάζεται διαβατήριο, για να πάει από το ένα μέρος της Ελλάδος στο άλλο,  θα με  ρωτήσει, εσύ πατέρα τι έκανες όταν όλα αυτά γινόταν εις βάρος μου ? Πρέπει να έχω έστω μια μικρή δικαιολογία…..’’

Αύριο που είναι η μεγάλη μέρα, εδώ στο Ηράκλειο οι πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να μην έχει ναυλωθεί, από όλα τα χωρία του νομού, για την συγκέντρωση . Οι διοργανωτές των κινητοποιήσεων λένε ότι ο κόσμος στην αυριανή συγκέντρωση θα ξεπεράσει τις 50.000 νούμερο που δεν έχει δεί ποτέ η πλατεία Ελευθερίας . Ο Θεός να βάλει το χέρι του πατριώτες, γιατί η κλίμακα των αντιδράσεων του κόσμου, έχει εξαντλήσει τον ειρηνικό τρόπο εκδήλωσης .

kafeneio-gr.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.